Περιληπτική διακύρηξη διαγωνισμού για«Επισκευή και συντήρηση αντιοστάσιων Δ.Ε.Υ.Α.Μ»
Αρ. Πρωτ:1520/ 19-06-2017
Α.Δ.Α:6ΟΘ3ΟΡΧΖ-3ΒΗ
Α.Δ.Α.Μ:17PROC001563221
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου (ΔΕΥΑΜ) επαναπροκηρύσσει με ανοικτή διαδικασία την επιλογή αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης των αντλιοστασίων της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου, χωρίς τροποποίηση της υπ' αριθ. 1/2017 μελέτης της ΔΕΥΑΜ, με συμπλήρωση έκπτωσης επί των τιμών των ενδεικτικών προϋπολογισμών και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής.
Περισσότερα...
 
Στη δυτική περιμετρική το όνομα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο Μαλεβίζι
Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017
Με σχετική απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου αποφάσισε να δοθεί το όνομα του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην δυτική περιμετρική οδό που συνδέει την Αμμουδάρα με το Ηράκλειο.

Ειδικότερα, πρόκειται για το μεγαλύτερο τμήμα της νέας, δυτικής περιμετρικής οδού, που αρχίζει από την λ. Α. Παπανδρέου και καταλήγει στα όρια του Δήμου με τον Δήμο Ηρακλείου, έναν κομβικής σημασίας δρόμο για την ευρύτερη περιοχή.

Περισσότερα...
 
Διαμαρτυρία του Δήμου Μαλεβιζίου για την ώρα ενεργοποίησης του δημοτικού φωτισμού
Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017
Με νέο, δεύτερο έγγραφο του Δήμου Μαλεβιζίου προς τη ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ, η Δημοτική Αρχή διαμαρτύρεται για την ώρα που ενεργοποιείται και ανάβει ο δημοτικός φωτισμός σε περιοχές του Δήμου.
Περισσότερα...
 
Γαλάζια σημαία για την παραλία του Φόδελε
Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017
Στην εκδήλωση έπαρσης της Γαλάζιας Σημαίας στην παραλία του Φοδελε, στο ξενοδοχείο Fodele Beach, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, την Πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Εύη Αποστολάκη, εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος.
Περισσότερα...
 
Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη από τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση - αφιέρωμα στον μεγάλο δημιουργό Μίκη Θεοδωράκη, θα παρουσιάσουν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου, την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στις 20:30, στο Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου.

Περισσότερα...
 
Έντονες αντιδράσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου για τα σχέδια του Ο.Λ.Η. για τα Ληνοπεράμματα
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017
Τις έντονες αντιδράσεις σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου προκάλεσε η γνωστοποίηση - με τυχαίο τρόπο - επίσημου εγγράφου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, με το οποίο ζητείται από διάφορές υπηρεσίες - όχι όμως και του Δήμου Μαλεβιζίου - η έγκριση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή ενός κάθετου μόλου 482 μ. στα Ληνοπεράμματα!!!
Περισσότερα...
 
Προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017
Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μαλεβιζίου ενημερώνει τους δημότες, ότι λόγω της πανελλαδικής κινητοποίησης της ΠΟΕ ΟΤΑ, ενδέχεται να εμφανιστούν προβλήματα στη διαδικασία αποκομιδής των απορριμμάτων μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουνίου.
Περισσότερα...
 
Αυλαία για το 1o Μαθητικό Φεστιβάλ Μαλεβιζίου
Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, ολοκληρώθηκε το 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Μαλεβιζίου που πραγματοποιήθηκε στο Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου το διάστημα 8 έως 16 Ιουνίου.

Εκατοντάδες ήταν οι πολίτες που παρακολούθησαν τις παραστάσεις των παιδιών των σχολείων του Μαλεβιζίου, στις οποίες έλαβαν μέρος 491 μαθητές με 30 υπεύθυνους καθηγητές. Στόχος του νέου θεσμού που καθιερώθηκε στο Δήμο Μαλεβιζίου, ήταν η παρουσίαση των δράσεων των σχολικών μονάδων που προέρχονται από την συλλογική προσπάθεια και που προκύπτουν από την συνεργασία μαθητών, εκπαιδευτικών αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας, καθώς και η προαγωγή του ομαδικού πνεύματος.

Περισσότερα...
 
Πόλος έλξης τα γλυπτά του 2ου Φεστιβάλ Γλυπτικής στην άμμο στην Αμμουδάρα
Σάββατο, 17 Ιουνίου Μαΐου 2017
Εντυπωσιάζουν τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της Αμμουδάρας τα μοναδικά γλυπτά στην άμμο, που δημιούργησαν - και συνεχίζουν να δημιουργούν - οι γλύπτες Μανώλης Χαρκούτης, Yuriy Mysko και Lyudmyla Mysko!
Περισσότερα...
 
Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Γάζι 15-6-2017
Αριθ.Πρωτ.:11738
Αριθ. Προσκλήσης : 20
Αγαπητέ συνάδελφε, την Δευτέρα 19-06-2017 και ώρα 13:30 στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου θα γίνει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητήσουμε και να πάρουμε απόφαση για τα  θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.
Περισσότερα...
 
Περισσότερα Άρθρα...
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 265

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Είσοδος Χρήστη

Διαύγεια
Κοινωνικές Υπηρεσίες
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δωρεάν μαθήματα για ενήλικες στο Δήμο Μαλεβιζίου
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA

Δημοσκοπήσεις

Ποιο έργο από τα παρακάτω θεωρείτε υψηλότερης προτεραιότητας?
 

Χαιρετισμός Δημάρχου

Δήμαρχος ΜαλεβιζίουΣας καλωσορίζω στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Μαλεβιζίου!

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα πάντα για ολόκληρο το Μαλεβίζι. Ό,τι έχει να κάνει με τις υπηρεσίες του Δήμου μας, δράσεις, αποφάσεις, πρωτοβουλίες, φόρμες ηλεκτρονικής ενημέρωσης, υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, εκδηλώσεις, καθώς και κάθε τι που αφορά το Δήμο μας, βρίσκεται και εδώ.

περισσότερα

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

« < Ιούνιος 2017 > »
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Πρόσφατες εκδηλώσεις

Δέν υπάρχουν γεγονότα