Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πρόσκληση σε Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής
Πρόσκληση σε Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση

Γάζι, 22 / 02 2019
Αρ. Πρωτ. 3554
Αριθμ. Πρόσκλησης 6

Αγαπητέ συνάδελφε, την Τρίτη 05-03-2019 και ώρα 10:00 π.μ στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου, θα γίνει συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΥΡΚΟΣ

Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α   Δ Ι Α Τ Α Ξ Η

1. Έκθεση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της κατάστασης των εσόδων και εξόδων του Δ΄ τριμήνου οικονομικού έτους 2018 του Δήμου Μαλεβιζίου.
2. Ορισμός υπαλλήλου για την έκδοση ενταλμάτων προπληρωμής για τεχνικό έλεγχο (ΚΤΕΟ) οχημάτων του Δήμου μας.
3. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Εργασίες ανάπλασης περιβάλλοντα χώρου Ι.Ν. Μιχαήλ Αρχαγγέλλου Αγίας Πελαγίας», προϋπολογισμού δαπάνης 74.400,00 €.
4. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου μοναστηριακού συγκροτήματος Αγίας Πελαγίας», προϋπολογισμού δαπάνης 74.400,00 €.
5. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας «Προμήθεια & τοποθέτηση μεταλλικών κερκίδων & προκατασκευασμένων αποδυτηρίων» συνολικού προϋπολογισμού 74.400,00 €.
6. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης, ανοιχτού διαγωνισμού, για την εκτέλεση της προμήθειας «Προμήθεια χλοοτάπητα και προβολέων στη Δ.Ε. Τυλίσου» προϋπολογισμού δαπάνης 170.624,00 €.
7. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης, ανοιχτού διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση παραλιακών οδών Αμμουδάρας» προϋπολογισμού δαπάνης 730.000,00 €.
8. Έγκριση 1ου πρακτικού (Ηλεκτρονική αποσφράγιση και αξιολόγηση προσφορών), για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση οδοποιίας του Δήμου Μαλεβιζίου».
9. Έγκριση 1ου πρακτικού (Ηλεκτρονική αποσφράγιση και αξιολόγηση προσφορών), για την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση Οικισμού κάτω Καλέσσα τμήμα Α΄».
10. Έγκριση 1ου πρακτικού (Ηλεκτρονική αποσφράγιση και αξιολόγηση προσφορών), για την εκτέλεση του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών Δ.Ε. Τυλίσου».
11. Έγκριση 1ου πρακτικού (Ηλεκτρονική αποσφράγιση και αξιολόγηση προσφορών), για την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση οικισμού Καμαριώτη».
12. Έγκριση 2ου πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Ασφαλτόστρωση δημοτικής οδοποιίας και αποκαταστάσεις κοινόχρηστων χώρων στην Τ.Κ. Καμαρίου».
13. Έγκριση της απόφαση του Αντιδημάρχου για την εκτέλεση της εργασίας «Μέτρα προστασίας ετοιμόρροπου κτιρίου επί της Λ. καλοκαιρινού (πρώην ξενοδοχείο Αίγυπτος)» Προϋπολογισμού δαπάνης 14.880,00 €, με την διαδικασία του κατεπείγοντος.
14. Πληρωμή δικαστικής δαπάνης που επιβλήθηκε σε βάρος του Δήμου Μαλεβιζίου δυνάμει των δικαστικών αποφάσεων 237/2012 Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου και 207/2018 Μονομελούς Εφετείου Ανατολικής Κρήτης και επισπεύδεται δυνάμει των από 17-12-2018 επιταγών προς πληρωμή - Άσκηση ή μη ανακοπής κατ' αυτών.
15. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2019 (Πέμπτη).

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA