Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Τα έργα των Κορφών στο επίκεντρο συνάντησης με τον Κώστα Μαμουλάκη
Τα έργα των Κορφών στο επίκεντρο συνάντησης με τον Κώστα Μαμουλάκη PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019
Άριστη συνεργασία Δήμου και τοπικών φορέων - Έργα υποδομών και βελτίωσης της ποιότητας της ζωής κατοίκων και επισκεπτών - Κώστας Μαμουλάκης: Ισόρροπη και πολύπλευρη ανάπτυξη σε κάθε οικισμό μας

Όλα τα έργα του οικισμού των Κορφών βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης εκπροσώπων των τοπικών φορέων με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη.

Παρουσία του Προέδρου της Τ.Κ. Κώστα Φαραζάκη, του εφημερίου του Ι.Ν. Αγίας Τριάδας π. Κων/νου Μπολόντζου, του μέλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Γιάννη Μπιζανάκη και του Αντιδημάρχου Γιώργου Βαλτζάκη, συζητήθηκαν οι εργασίες ανάπλασης του παλιού δημοτικού σχολείου, οι τσιμεντροστρώσεις και τα έργα βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας, η ολοκλήρωση του νέου αρδευτικού δικτύου, ο φωτισμός της ανατολικής πλευράς του οικισμού, η επέκταση του κοιμητηρίου, διάφορα έργα ανάπλασης της πλατείας, καθώς και αναβάθμισης της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών του γραφικού οικισμού.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Στο Μαλεβίζι, προσπαθούμε η ισόρροπη και πολύπλευρη ανάπτυξη να εφαρμόζεται με αποτελεσματικότητα και δυναμισμό, σε κάθε οικισμό μας. Έτσι και στις Κορφές, τον πανέμορφο και γραφικό αυτό χωριό, έχουμε προχωρήσει στην υλοποίηση σημαντικών έργων, ενώ προγραμματίζουμε πολλές ακόμα παρεμβάσεις με την συνεργασία όλων των φορέων. Αξίζουν πολλά μπράβο στον Πρόεδρο Κώστα Φαραζάκη για την αποτελεσματική του δράση, όπως και όλα τα μέλη της δραστήριας κοινότητας που αγαπάνε πραγματικά τον τόπο, έχουν όρεξη, δυνατότητες και προσφέρουν τα μέγιστα».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA