Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Προχωράνε οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο στο Αθλητικό Κέντρο Κρουσώνα
Προχωράνε οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο στο Αθλητικό Κέντρο Κρουσώνα PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2014
Τις εργασίες κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στον Κρουσώνα, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κρουσώνα Γιώργο Βαλτζάκη και τον Πρόεδρο του οικισμού Φώτη Τρυπιδάκη. Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 260.000 ευρώ, κατασκευάζεται κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου του ΠΑΟΚ σε χώρο 300 περίπου τ.μ., με σκοπό να προσφέρει τη δυνατότητα άθλησης στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και περιλαμβάνει τη διαμόρφωση των χώρων, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, ειδικό εξοπλισμό, κλπ.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με ικανοποιητικό ρυθμό συνεχίζονται οι παρεμβάσεις μας στο Αθλητικό Κέντρο του Κρουσώνα και σύντομα, θα παραδώσουμε στους κατοίκους της περιοχής ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο. Ο στόχος μας, το να δημιουργήσουμε ένα χρηστικό χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους συνεχίζεται και το συγκεκριμένο έργο έρχεται να προστεθεί σε αυτά που γίνονται απ' άκρη σ' άκρη σε ολόκληρο το Μαλεβίζι, με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη και όλα τα στελέχη της Περιφέρειας που υποστηρίζουν ενεργά τις προσπάθειές μας, καθώς και όλους τους συνεργάτες μου στο δήμο, αιρετούς και υπηρεσιακούς, για την πολύ καλή δουλειά που και σε αυτό το έργο πραγματοποίησαν».
Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης και ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA