Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Αστυράκι: Ανάδοχος για τα έργα ανάπλασης του σχολείου
Αστυράκι: Ανάδοχος για τα έργα ανάπλασης του σχολείου PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 27 Μαϊου 2014
Με την επιλογή προσωρινού αναδόχου, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τις εργασίες αποκατάστασης του δημοτικού σχολείου Αστυρακίου, προϋπολογισμού 96.000 ευρώ.
Στις εργασίες περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων η αντικατάσταση της παλιάς στέγης του σχολείου, πετρόκτιστοι τοίχοι και το στρώσιμο της αυλής με κυβόλιθους, ενώ η χρηματοδότηση γίνεται από ίδιους πόρους του δήμου με το ποσό των 46.000 ευρώ και από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με το ποσό των 50.000 ευρώ. Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με τις παρεμβάσεις μας, αποσκοπούμε στο να προστατέψουμε και να αξιοποιήσουμε δημοτικά κτίρια, τα οποία μπορούν και πρέπει να εξυπηρετούν τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας. Παράλληλα, επιθυμούμε να συμβάλλουμε στην ανάδειξη κάθε στοιχείου που καθιστά τους οικισμούς μας μοναδικούς - και το Αστυράκι έχει πολλά πλεονεκτήματα σε αυτόν τον τομέα - ενώ αξιοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο τα πενιχρά έσοδα του δήμου μας, χρηματοδοτώντας έργα σε κάθε οικισμό μας. Συνεχίζουμε πιστά την εφαρμογή του προγράμματός μας που προβλέπει έργα σε ολόκληρο το Μαλεβίζι και θα παρακολουθούμε από κοντά και αυτό το έργο, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί με την τεχνική αρτιότητα που προβλέπεται και στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.
Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη για το ενδιαφέρον, την υποστήριξη και τη βοήθειά τους και σε αυτό το έργο».
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA