Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εντάχτηκαν σε πρόγραμμα χρηματοδότησης τα δίκτυα άρδευσης του Κρουσώνα
Εντάχτηκαν σε πρόγραμμα χρηματοδότησης τα δίκτυα άρδευσης του Κρουσώνα PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013
Ένα ακόμα έργο ανάπτυξης και υποδομών, έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίησή του. Το έργο επέκτασης και αντικατάστασης του αρδευτικού δικτύου του πρώην δήμου Κρουσώνα, εντάχτηκε στο πρόγραμμα ΟΠΑΑΧ και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 500 χιλ ευρώ, αναμένεται πλέον να γίνει η δημοπράτησή του.
Το συγκεκριμένο έργο πρόκειται να συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, αφού με την αλλαγή και την επέκταση του δικτύου, θα μπορούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής να βελτιώσουν την παραγωγική διαδικασία. Ταυτόχρονα, θωρακίζεται ακόμα περισσότερο ο δήμος στον τομέα της πυροπροστασίας, ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και μηδενίζονται διαρροές νερού και ζημιές που παρατηρούνταν λόγω παλαιότητας του δίκτυο.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Πραγματοποιήσαμε ένα ακόμα καθοριστικό βήμα, για το σημαντικό έργο αντικατάστασης των αρδευτικών δικτύων του Κρουσώνα. Με το νέο δίκτυο που θα κατασκευάσουμε, ενισχύουμε ακόμα περισσότερο τις υποδομές της αγροτικής παραγωγής της ευρύτερης περιοχής, συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα και γενικότερα, κάνουμε πιο εύκολο το έργο των ανθρώπων που ασχολούνται με τη γεωργία και την κτηνοτροφία. Πιστεύουμε ότι ο πρωτογενής τομέας παραγωγής μπορεί να αποτελέσει μοχλό εξόδου από την κρίση και οφείλουμε να κάνουμε το παν, για να τον ενισχύσουμε. Με αυτό τον στόχο στα πλάνα μας, πραγματοποιούμε πολύπλευρες, στοχευμένες παρεμβάσεις σε ολόκληρο το Μαλεβίζι.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη για το ενδιαφέρον και την υποστήριξή του, καθώς και το στέλεχος του περιφερειακού γραφείου Κρήτης του προγράμματος «Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 - 2013 Ανταγωνιστικότητα» κ. Κώστα Φωτάκη για την άψογη συνεργασία».
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA