20 χρόνια στην Αγία Πελαγία PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012

Η Αγία Πελαγία είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις ωραιότερες περιοχές της Κρήτης. Συνδυάζει βουνό και θάλασσα, ηρεμία και έντονη ζωή, παράδοση και σύγχρονες ανέσεις. Μια φορά αν την επισκεφτείς, είναι αρκετή για να σε κερδίσει και να την αναπολείς για όλη σου τη ζωή.
Κάποιοι βέβαια δεν μένουν απλά με τις αναμνήσεις, αλλά φροντίζουν να απολαμβάνουν κάθε χρόνο τις ομορφιές του οικισμού. Όπως ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Τορίνου κ. Fabio Dossi ο οποίος μαζί με τη σύζυγο του Andriana επισκέπτονται ανελλιπώς την Αγία Πελαγία τα τελευταία είκοσι χρόνια!

Αυτό το καλοκαίρι, μια επίσκεψη στην Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου συνδυάστηκε και με επίσκεψη γνωριμίας με το δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη, στον οποίο και μετέφεραν τις εντυπώσεις όλων αυτών των ετών, αλλά και τον εντυπωσιασμό τους για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει τα δυο τελευταία καλοκαίρια. Από την πλευρά τους ο δήμαρχος τους ευχαρίστησε για τα καλά λόγια, τους ευχήθηκε να είναι καλά και να παραθερίζουν για πολλά ακόμα χρόνια στην Αγία Πελαγία και τους έκανε δώρο ένα βιβλίο με παραδοσιακές συνταγές της Κρητικής διατροφής.
Παρόντες στη συνάντηση των Ιταλών παραθεριστών, ήταν ο πρόεδρος της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Dr Κώστας Γωνιανάκης και η υπεύθυνη τουριστικής προβολής του δήμου Εύη Αποστολάκη.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA