Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Σε χρήση το νέο γήπεδο μπάσκετ και η καινούργια παιδική χαρά στο Λουτράκι Μαλεβιζίου
Σε χρήση το νέο γήπεδο μπάσκετ και η καινούργια παιδική χαρά στο Λουτράκι Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 14 Αυγούστου 2012
Ολοκληρώθηκαν οι σημαντικές παρεμβάσεις στην πλατεία Λουτρακίου και παραδόθηκαν σε χρήση από τη δημοτική αρχή Μαλεβιζίου, το νέο γήπεδο μπάσκετ και η καινούργια παιδική χαρά στον πανέμορφο οικισμό.
Το νέο γήπεδο αποτελεί ήδη το αγαπημένο στέκι των παιδιών - και όχι μόνο - ενώ η παιδική χαρά προσφέρει διασκέδαση στους μικρούς κατοίκους του οικισμού. Πρόκειται για δυο έργα που υλοποιήθηκαν από ίδιους πόρους του δήμου Μαλεβιζίου, με την πολύτιμη και καθοριστική συμβολή της νεολαίας του Λουτρακίου, ικανοποιώντας πολύχρονα αιτήματα των κατοίκων και των φορέων της περιοχής. Το πρώτο σουτ έγινε από το δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη, ενώ ακολούθησαν παιχνίδια μέχρι αργά το βράδυ.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο αντιδήμαρχος Χ. Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φ. Σαββάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Μακριδάκης, ο πρόεδρος του οικισμού Λ. Καλλέργης, ο πρόεδρος των Κορφών Κ. Φαραζάκης, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Λουτρακίου Γ. Χαρωνιτάκης και κάτοικοι της περιοχής.

Ξεκινάει η διαδικασία για τη μονάδα βιολογικού καθαρισμού Κορφών και του Λουτρακίου
Παράλληλα με τα παραπάνω, ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης ανακοίνωσε το ότι προτίθεται να φέρει στο αμέσως επόμενο Δ. Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., το θέμα της προκήρυξης του διαγωνισμού για την εκπόνηση της μελέτης υλοποίησης του βιολογικού καθαρισμού Κορφών και Λουτρακίου. Στόχος του δημάρχου Μαλεβιζίου, είναι να προχωρήσει η διαδικασία όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μπορέσει να ενταχθεί το σημαντικό για την ευρύτερη περιοχή έργο, σε ανάλογο πρόγραμμα χρηματοδότησης.
Παράλληλα, συμφώνησε με τους προέδρους των δυο οικισμών Κ. Φαραζάκη και Λ. Καλλέργη, να υποδείξουν οι ίδιοι τον κατάλληλο χώρο στην ενδιάμεση ρεματιά των δυο χωριών, χώρο στον οποίο θα μπορεί να κατασκευαστεί η μονάδα βιολογικού καθαρισμού των οικισμών.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA