Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στο έργο ηλεκτροφωτισμού της Τυλίσου ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης
Στο έργο ηλεκτροφωτισμού της Τυλίσου ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

Τις εργασίες ηλεκτροφωτισμού της εισόδου της Τυλίσου, προϋπολογισμού 100.000 € με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που αλλάζει ριζικά την εικόνα της εισόδου του πανέμορφου οικισμού, αφού συνολικά θα τοποθετηθούν 37 φωτιστικά σώματα σε ιστούς ύψους 8 μέτρων. Φωτίζεται έτσι αποτελεσματικά μια μεγάλη περιοχή, αναβαθμίζεται αισθητά η ποιότητα και η καθημερινότητα των κατοίκων της Τυλίσου, ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνονται κατά πολύ οι συνθήκες οδήγησης για τους διερχόμενους οδηγούς.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Ένα ακόμα πολύ σημαντικό έργο στην Τύλισο, ξεκίνησε σήμερα. Ένα έργο που βελτιώνει κατά πολύ την εικόνα εισόδου προς τον οικισμό και έρχεται να προστεθεί στις πολλές παρεμβάσεις της Δημοτικής μας Αρχής σε έναν οικισμό - κόσμημα του Δήμου μας, με πλούσια ιστορία, σπουδαία μνημεία και ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης. Στον Δήμο Μαλεβιζίου όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν σταματάμε ούτε στιγμή την προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του τόπου μας. Ενισχύουμε τις υποδομές μας, βελτιώνουμε την καθημερινότητα και υποστηρίζουμε με κάθε διαθέσιμο τρόπο τα ιδιαίτερα στοιχεία κάθε οικισμού. Όλα αυτά τα καταφέρνουμε με την πολύτιμη συμπαράσταση και της Περιφέρειας Κρήτης και γι' αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την συνεχή και πολύτιμη συμπαράστασή του σε όλες μας τις προσπάθειες. Χωρίς την υποστήριξή του, δεν θα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα. Να ευχαριστήσω επίσης τον πρώην Δήμαρχο Τυλίσου κ. Σταύρο Χαλκιαδάκη για την υποστήριξή του στο έργο και να συγχαρώ τους Αντιδημάρχους Θανάση Κύρκο, Άρη Σαλούστρο και Δημήτρη Τζεδάκη, τον Πρόεδρο του οικισμού Γιώργο Κουβίδη και όλα τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, καθώς και τα στελέχη των Δημοτικών μας Υπηρεσιών για την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποίησαν».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA