Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δωρεά επίπλων για τους δικαιούχους των κοινωνικών δομών του Δήμου Μαλεβιζίου
Δωρεά επίπλων για τους δικαιούχους των κοινωνικών δομών του Δήμου Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

Μια σημαντική δωρεά επίπλων πραγματοποίησε ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου στο Δήμο Μαλεβιζίου, έπειτα από ανάλογη κίνηση της οικογένειας Παπακαλιάτη προς τον Όμιλο.

Ειδικότερα, το ξενοδοχείο Neptuno Beach Resort στην Αμμουδάρα, προχώρησε στην ανακαίνιση του εξοπλισμού των δωματίων του και δώρισε κρεβάτια, στρώματα, καλύμματα, κουβέρτες, σεντόνια, κ.α. όλα σε άριστη κατάσταση, στον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου, με την δέσμευση να παραχωρηθούν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου από την πλευρά του, ήρθε σε επαφή με τον Δήμο Μαλεβιζίου, όπου ως γνωστόν λειτουργούν πολλές κοινωνικές δομές και υπάρχει η σχετική βάση δεδομένων, με σκοπό να επιλεγούν οι καταλληλότερες οικογένειες στις οποίες θα δωριστεί αυτός ο οικιακός εξοπλισμός.
Τα έπιπλα και τα υπόλοιπα είδη παρέδωσε ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου Νικόλας Σπετσίδης στον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, με τον Δήμαρχο να τονίζει στις δηλώσεις του: «Μια σημαντική δωρεά πραγματοποιήθηκε στον Δήμο μας, με έπιπλα και οικιακό εξοπλισμό που θα ανακουφίσουν αρκετές οικογένειες συμπολιτών μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου για την προσφορά τους, όπως επίσης και την οικογένεια Παπακαλιάτη, που προχώρησε στην εξαιρετική αυτή κίνηση. Απέδειξε έτσι για μια ακόμα φορά την κοινωνική ευαισθησία που την διακρίνει, αλλά και το υψηλό επίπεδο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διέπει την εταιρεία τους.
Ελπίζω κι εύχομαι το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν κι άλλοι ξενοδόχοι που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας, δίνοντας την ευκαιρία σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας να αποκτήσουν τα αναγκαία έπιπλα και τον οικιακό εξοπλισμό που χρειάζονται».
Ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου Νικόλας Σπετσίδης από την πλευρά του, τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους ιδιοκτήτες του Neptuno Beach Resort, τον κ. Λευτέρη και την κ. Ρίτσα Παπακαλιάτη για την γενναιόδωρη προσφορά τους, τη Διευθύντρια του ξενοδοχείου κ. Νικολέτα Μιχοπούλου για την άψογη συνεργασία, καθώς και την μεταφορική εταιρεία του κ. Νεκτάριου Κοκοσάλη που μετέφερε δωρεάν όλον αυτόν τον εξοπλισμό. Να συγχαρώ επίσης τον Δήμο Μαλεβιζίου για την πολύ καλή οργάνωση που έχει στον ευαίσθητο τομέα της λειτουργίας κοινωνικών δομών και να τονίσω ότι εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια υποστήριξης των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα, οικονομικά ή άλλα, πάντα μέσα από συνεργασίες με τους φορείς και τις αρχές του τόπου μας, με διαφάνεια και αξιοκρατία.
Εύχομαι τέλος, αυτές οι κινήσεις, σύντομα να πάψουν να είναι αναγκαίες».

 

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA