Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Μια ακόμα νέα παιδική χαρά στο Τσαλικάκι
Μια ακόμα νέα παιδική χαρά στο Τσαλικάκι PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013
Την ολοκλήρωση των εργασιών μιας ακόμα παιδικής χαράς στο Τσαλικάκι, παρακολούθησε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Τζαγκαράκη, τους αντιδημάρχους Μανόλη Σαμόλη και Άρη Σαλούστρο και την πρόεδρο του Γαζίου Χρυσούλα Χαλκιαδάκη. Η νέα παιδική χαρά τοποθετήθηκε στο Τσαλικάκη, στον οικισμό Δημητρίου, στη συμβολή των οδών Στεφανογιάννη και Φαίδρας, σε οικόπεδο που παραχώρησε για τον σκοπό αυτό ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Κώστας Τζαγκαράκης. Πρόκειται για μια πυκνοκατοικημένη περιοχή στην οποία δεν υπάρχει ανάλογος ελεύθερος χώρος παιχνιδιού κι όπως ήταν φυσικό, από την πρώτη ημέρα τα παιδιά αγκάλιασαν την νέα τους παιδική χαρά.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου τόνισε: «Παραδώσαμε άλλον έναν χώρο διασκέδασης και παιχνιδιού στους μικρούς μας φίλους και είμαι βέβαιος ότι θα τον ευχαριστηθούν και θα τον διατηρήσουν όπως ακριβώς είναι σήμερα, καθαρό και περιποιημένο. Πρόκειται για ένα ακόμα λιθαράκι στις παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας στον αστικό ιστό, με σκοπό να δώσουμε σε χρήση χώρους χαράς, παιχνιδιού και αναψυχής στους μικρούς μας κατοίκους.
Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου και καλό μου φίλο, Κώστα Τζαγκαράκη ο οποίος και παραχώρησε στο δήμο το οικόπεδο στο οποίο τοποθετήσαμε την παιδική χαρά, καθώς επίσης και να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της οικονομικής και της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου μας, για την καλή δουλειά που και σε αυτή την παρέμβαση πραγματοποίησαν».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA