Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή σύμβασης για το Καμάρι Μαλεβιζίου
Υπογραφή σύμβασης για το Καμάρι Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, υπέγραψε τη σύμβαση εκτέλεσης εργασιών δημιουργίας εκθεσιακού χώρου οίνου και αμπέλου στο Καμάρι Μαλεβιζίου, προϋπολογισμού 354 χιλ. ευρώ.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν την αλλαγή της στέγης και τη ριζική αναπαλαίωση του παλαιού δημοτικού σχολείου του οικισμού, την προσθήκη αποθήκης, τουαλετών, καθώς και τη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου της πλατείας των 1500 τ.μ. με την κατασκευή κερκίδων, χώρου στάθμευσης, ενός παραδοσιακού πατητηριού σταφυλιών, αλλά και τη φύτευση ενός αμπελιού. Πρόκειται για ένα σημαντικό για την περιοχή έργο, για το οποίο η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου κατάφερε από ίδια έσοδα του δήμου να εκπονήσει την μελέτη, να την φέρει σε στάδιο ωρίμανσης, να την εντάξει προς χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ (ΟΣΑΠΥ) και να δημοπρατήσει το έργο σε χρόνο ρεκόρ.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κώστας Μαμούλάκης τόνισε: «Ως γνωστών, στηρίζουμε με κάθε τρόπο την παράδοση του τόπου μας και προσπαθούμε διαρκώς να ενισχύουμε τους οικισμούς του δήμου μας. Με τη δημιουργία του συγκεκριμένου εκθεσιακού χώρου οίνου και αμπέλου, οι επισκέπτες θα μαθαίνουν την παραδοσιακή διαδικασία καλλιέργειας και παραγωγής κρασιού, ενώ ταυτόχρονα θα ενημερώνονται και θα ψυχαγωγούνται με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο έργο θα ενισχύσει την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, αφού θα δώσει επιπλέον κίνητρα επίσκεψης στο γραφικό και πολύ όμορφο Καμάρι. Για άλλη μια φορά θα ήθελα να συγχαρώ την τεχνική μας υπηρεσία και τη ειδική σύμβουλο Ρένα Κοτσιφού, αλλά και να ευχαριστήσω θερμά τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας, καθώς και τον ίδιο τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, για την καθοριστική συμβολή τους και σε αυτό το έργο».
Το έργο χρηματοδοτείται από το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Ανάπτυξης Περιοχών Υπαίθρου και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε 12 μήνες.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA