Αρχική Γραφείο Τύπου Προκηρύξεις & Διαγωνισμοί Περιληπτική Διακήρυξη Δημοπρασίας για «Παραχώρησης του Δικαιώματος Απλής Χρήσης Αιγιαλού/Παραλίας σε Τρίτους»
Περιληπτική Διακήρυξη Δημοπρασίας για «Παραχώρησης του Δικαιώματος Απλής Χρήσης Αιγιαλού/Παραλίας σε Τρίτους» PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018
Αρ.πρωτ. 4869
Ο Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου, διακηρύσσει ανοικτή, προφορική πλειοδοτική δημοπρασία παραχώρησης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού/παραλίας σε τρίτους, σύμφωνα με την υπ' αριθμό 84/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής στα κάτωθι τμήματα:
  1. Έμπροσθεν γηπέδου ΕΓΟΗ, Αμμουδάρα έκτασης 500 τ.μ
  2. Παραλία Παντάνασσας Ροδιά έκτασης 15 τ.μ
  3. Παραλία Παντάνασσας Ροδιά έκτασης 500 τ.μ
  4. Παραπλεύρως και ανατολικά ξενοδοχείου CANDIA MARIS, Αμμουδάρα έκτασης 20 τ.μ
Για να γίνει δεκτή η πρώτη προσφορά έκαστης θέσης, πρέπει να ισούται με την τιμή εκκίνησης και κάθε αντιπροσφορά ανώτερη τουλάχιστον 2% από την αμέσως προηγούμενη προσφορά. Τα ανωτέρω ποσά επιβαρύνονται με χαρτόσημο και ΟΓΑ χαρτοσήμου (3,6%), καταβλητέα από τον πλειοδότη.
Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Μαλεβιζίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Γάζι (πλατεία Μ.Κατσαμάνη), την 12η Απριλίου 2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30 έως 12:30.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων της διακήρυξης στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00-15:00 ή από την ηλεκτρονική σελίδα www.malevizi.gr. Τηλέφωνα: 2813-400648, -637, τηλεομοιοτυπία: 2810-822123, Ηλεκτρ.Δ/νσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Ο Αντιδήμαρχος

Αθανάσιος ΚύρκοςΣχετικά Αρχεία

Αρχείο zip (3.90 MB)
Τεύχη Διακήρυξης

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA