Αρχική Γραφείο Τύπου Εκδηλώσεις Εορταστικές εκδηλώσεις στο Γάζι
Εορταστικές εκδηλώσεις στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013
Όλα είναι έτοιμα για τις φετινές Χριστουγεννιάτικες στο δήμο Μαλεβιζίου, με την έναρξη να γίνεται τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι.
Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος Μαλεβιζίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Γαζίου και το Bravo Water Park, ξεκινάνε από τις 6:30 το απόγευμα με μουσική από το ρ/σ Family 89,5, ενώ στις 8 μ. μ. ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο και θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά που θα βρίσκονται στην πλατεία.
Για μια ακόμα χρονιά, στόχος των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν είναι να δοθεί η δυνατότητα ψυχαγωγίας και διασκέδασης σε όλους τους δημότες και τους επισκέπτες του Γαζίου, με την ταυτόχρονη ανάδειξη των αξιών του ανθρωπισμού και της αγάπης για τον συνάνθρωπο. Για το λόγο αυτό, οι εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν και από πολλές δράσεις προσφοράς στον συνάνθρωπο, μεταξύ των οποίων είναι και η διάθεση εισιτηρίων δωρεάν χρήσης των παιχνιδιών που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία από την επιχείρηση Bravo Water Park, σε οικονομικά αδύναμους μαθητές όλων των σχολείων του δήμου. Θα πραγματοποιηθούν επίσης πολλές και ενδιαφέρουσες μουσικές και χορευτικές παραστάσεις πολιτιστικών συλλόγων από πολλούς οικισμούς του δήμου, δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων και αγαθών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου, κ.α.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA