Αρχική Γραφείο Τύπου Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου Απάντηση σε αίτημα παροχής διευκρινήσεων για το διαγωνισμό «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Τ.Κ. ΤΥΛΙΣΟΥ, Τ.Κ. ΡΟΔΙΑΣ ΚΑΙ Δ.Κ. ΚΡΟΥΣΩΝΑ»
Απάντηση σε αίτημα παροχής διευκρινήσεων για το διαγωνισμό «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Τ.Κ. ΤΥΛΙΣΟΥ, Τ.Κ. ΡΟΔΙΑΣ ΚΑΙ Δ.Κ. ΚΡΟΥΣΩΝΑ» PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018
ΘΕΜΑ: Απάντηση σε αίτημα παροχής διευκρινήσεων στα πλαίσια διενέργειας του διαγωνισμού : «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Τ.Κ. ΤΥΛΙΣΟΥ, Τ.Κ. ΡΟΔΙΑΣ ΚΑΙ Δ.Κ. ΚΡΟΥΣΩΝΑ».

Σε συνέχεια του από 20/03/2018 αιτήματος σας με θέμα : Παροχή διευκρινήσεων που αφορούν το διαγωνισμό για την : «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Τ.Κ. ΤΥΛΙΣΟΥ, Τ.Κ. ΡΟΔΙΑΣ ΚΑΙ Δ.Κ. ΚΡΟΥΣΩΝΑ» που αφορά τον συνοπτικό διαγωνισμό με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την 28/03/18, σας γνωστοποιούμε την απάντηση μας.

Ο Δ/ντής της ΔΕΥΑΜ


Κουγιουμουτζάκης Γεώργιος

 

Σχετικά Αρχεία

Αρχείο pdf (366 KB)
Απάντηση αιτήματος

 

Προκήρυξη Διαγωνισμού

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA