Αρχική Γραφείο Τύπου Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για«Αντικατάσταση των θυροφραγμάτων του αντλιοστασίου λυμάτων «ΒΑΓΙΑΣ»
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για«Αντικατάσταση των θυροφραγμάτων του αντλιοστασίου λυμάτων «ΒΑΓΙΑΣ» PDF Εκτύπωση
Αρ. Πρωτ. : 1866/ 20-07-17
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου (Δ.Ε.Υ.Α.Μ.) προχωρεί στην λήψη προσφορών για την «Αντικατάσταση των θυροφραγμάτων του αντλιοστασίου λυμάτων ΒΑΓΙΑΣ» (CPV : 42131230-7), με σφραγισμένες προσφορές.

Κριτήριο κατακύρωσης : είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής.
Η ανάθεση της ανωτέρω παροχή υπηρεσιών θα γίνει με απευθείας ανάθεση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 (άρθρο 328).

Προϋπολογισμός - χρηματοδότηση : Η χρηματοδότηση γίνεται από ίδιους πόρους της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου και βαρύνει εξ' ολοκλήρου τον κωδικό 61-90-14 του προϋπολογισμού του έτους 2017. Η συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη της παραπάνω παροχής υπηρεσιών, είναι 4.700,00 € χωρίς Φ.Π.Α.

Δικαιούμενοι συμμετοχής: είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα και, σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων, τα μέλη αυτών, που είναι εγκατεστημένα σε:
α) κράτος-μέλος της Ένωσης, β) κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.), γ) τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

Γλώσσα σύνταξης των προσφορών: Οι οικονομικές προσφορές θα είναι γραμμένες στην Ελληνική γλώσσα. Όλα τα δικαιολογητικά, έγγραφα, πιστοποιητικά και λοιπά κείμενα θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά στην Ελληνική γλώσσα, πρωτότυπα ή νόμιμα επικυρωμένα αντίγραφα και σε ισχύ. Δικαιολογητικά που έχουν εκδοθεί σε ξένη γλώσσα θα υποβληθούν ξενόγλωσσα σε πρωτότυπα ή νόμιμα επικυρωμένα αντίγραφα και νομίμως μεταφρασμένα στα Ελληνικά.

Τόπος και χρόνος υποβολής προσφορών : Οι οικονομικοί φορείς, προκειμένου να καταθέσουν την οικονομική τους προσφορά, θα πρέπει να λάβουν γνώση της υπ' αριθ. 1864/20-7-17 Τεχνικής έκθεσης της Δ.Ε.Υ.Α.Μ, να συμπληρώσουν, υπογράψουν και να σφραγίσουν το Έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ».
Οι προσφορές θα καταθέτονται μέχρι την 27η Ιουλίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. (λήξη προσφορών), στο πρωτόκολλο της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου.
Η Τεχνική έκθεση της ΔΕΥΑΜ με το έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» παραλαμβάνεται από τα γραφεία της ΔΕΥΑΜ. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα γραφεία της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου, Ελ. Βενιζέλου 115, και στο τηλ. 2810-824625 (κ. Φασουλάκης Μιχάλης, εσωτ. 5), Fax: 2810 822964, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Δικαιολογητικά συμμετοχής : Οι οικονομικοί φορείς υποβάλλουν μαζί με την προσφορά τους, επί ποινή αποκλεισμού και τα εξής δικαιολογητικά:

Α. ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ


1. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 Ν. 1599/1986, ως προκαταρκτική απόδειξη προς αντικατάσταση των πιστοποιητικών που εκδίδουν δημόσιες αρχές ή τρίτα μέρη, όπου ο εν λόγω οικονομικός φορέας θα δηλώνει ότι δεν υπάρχει εις βάρος του τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση για έναν από τους ακόλουθους λόγους:
i. συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση,
ii. δωροδοκία,
iii. απάτη,
iv. τρομοκρατικά εγκλήματα ή εγκλήματα συνδεόμενα με τρομοκρατικές δραστηριότητες,
v. νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή χρηματοδότηση της τρομοκρατίας,
vi. παιδική εργασία και άλλες μορφές εμπορίας ανθρώπων,
vii. για σοβαρό επαγγελματικό παράπτωμα όπως ειδικότερα και αναλυτικά αυτά ορίζονται στο άρθρο 73 του Ν. 4412/2016.
Η υποχρέωση αποκλεισμού οικονομικού φορέα εφαρμόζεται επίσης, όταν το πρόσωπο εις βάρος του οποίου εκδόθηκε τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση είναι μέλος του διοικητικού, διευθυντικού ή εποπτικού οργάνου του οικονομικού φορέα ή έχει εξουσία εκπροσώπησης, λήψης αποφάσεων ή ελέγχου σε αυτό.
Η υποχρέωση του προηγούμενου εδαφίου αφορά ιδίως:
- τους διαχειριστές των εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.),
- τον διευθύνοντα σύμβουλο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.).
2. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 Ν. 1599/1986, ως προκαταρκτική απόδειξη προς αντικατάσταση των πιστοποιητικών που εκδίδουν δημόσιες αρχές ή τρίτα μέρη, όπου ο εν λόγω οικονομικός φορέας θα δηλώνει ότι δεν έχει αθετήσει τις υποχρεώσεις του όσον αφορά την καταβολή φόρων ή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης. Αν ο οικονομικός φορέας είναι Έλληνας πολίτης ή έχει την εγκατάστασή του στην Ελλάδα, οι υποχρεώσεις του που αφορούν τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης καλύπτουν τόσο την κύρια όσο και την επικουρική ασφάλιση.
3. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 Ν. 1599/1986, ως προκαταρκτική απόδειξη προς αντικατάσταση των πιστοποιητικών που εκδίδουν δημόσιες αρχές ή τρίτα μέρη, όπου ο εν λόγω οικονομικός φορέας θα δηλώνει ότι δεν τελεί υπό πτώχευση, εκκαθάριση, αναγκαστική διαχείριση, πτωχευτικό συμβιβασμό, παύση εργασιών ή παρόμοια διαδικασία και επίσης ότι δεν τελούν υπό διαδικασία κήρυξης σε πτώχευση, ούτε εκκρεμεί αίτηση πτωχεύσεώς του, αίτηση συνδιαλλαγής και εξυγίανσης και δεν έχει υπαχθεί σε προπτωχευτική διαδικασία συναλλαγής και εξυγίανσης.
4. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 Ν. 1599/1986, ως προκαταρκτική απόδειξη προς αντικατάσταση των πιστοποιητικών που εκδίδουν δημόσιες αρχές ή τρίτα μέρη, όπου ο εν λόγω οικονομικός φορέας θα δηλώνει ότι δεν έχει επιδείξει σοβαρή ή επαναλαμβανόμενη πλημμέλεια κατά την εκτέλεση ουσιώδους απαίτησης στο πλαίσιο προηγούμενης δημόσιας σύμβασης που είχε ως αποτέλεσμα την πρόωρη καταγγελία της προηγούμενης σύμβασης, αποζημιώσεις ή άλλες παρόμοιες κυρώσεις. Επίσης, ότι δεν έχει κριθεί ένοχος ψευδών δηλώσεων κατά την παροχή των πληροφοριών που απαιτούνται για την εξακρίβωση της απουσίας των λόγων αποκλεισμού ή την πλήρωση των κριτηρίων επιλογής ούτε έχει αποκρύψει τις πληροφορίες αυτές.
5. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 Ν. 1599/1986 του οικονομικού φορέα ότι είναι εγγεγραμμένος στο οικείο Επιμελητήριο ή την Επαγγελματική του Οργάνωση. Τα φυσικά πρόσωπα, θα υποβάλλουν έναρξη επιτηδεύματος από την αντίστοιχη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία και τις μεταβολές του.
6. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/86, στην οποία να δηλώνεται:
α) Ότι ο συμμετέχοντας έχει λάβει γνώση όλων των όρων της παρούσας και των τεχνικών προδιαγραφών και ότι τους αποδέχεται χωρίς καμία επιφύλαξη. Εφόσον υπεύθυνα δηλώνεται η ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του διαγωνισμού, δεν γίνεται δεκτή, με ποινή αποκλεισμού, καμία άλλη επιφύλαξη που μπορεί να υπάρχει μέσα στην προσφορά και δεν συμφωνεί με τους όρους του διαγωνισμού.
β) Ότι παραιτείται από κάθε δικαίωμα αποζημίωσης για απόφαση της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου περί αναβολής ή ακύρωσης της διαδικασίας, για λόγους δημοσίου συμφέροντος.
γ) Ότι θα λαμβάνει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας καθώς και την ευθύνη αποκατάστασης οποιασδήποτε ζημιάς προκύψει από πλημμελείς εργασίες.
δ) Ότι μετά από επιτόπια αυτοψία έλαβε γνώση των τοπικών συνθηκών και ότι αναλαμβάνει να εκτελέσει την σύμβαση, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στα έγγραφα της σύμβασης.
Αν σε κάποια χώρα δεν εκδίδονται τα παραπάνω πιστοποιητικά ή έγγραφα ή δεν καλύπτουν όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, μπορούν να αντικατασταθούν από τα ισχύοντα στη χώρα εγκατάστασης του οικονομικού φορέα, τα οποία θα υποβληθούν μαζί με Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, που θα τα απαριθμεί και θα τα αντιστοιχίζει.

Β. ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ

Οι οικονομικού φορείς για να τεκμηριώσουν την τεχνική ικανότητά τους στο δημοπρατούμενο αντικείμενο πρέπει να υποβάλουν, επί ποινή αποκλεισμού, τα ακόλουθα:
α) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι διαθέτει άδεια κυκλοφορίας των υπό κατοχή του Μηχανήματος Έργου Αποφρακτικού και άδεια κυκλοφορίας του φορτηγού λυμάτων Δημοσίας Χρήσης.
β) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία θα δηλώνεται ότι έχει καταβάλει τα τέλη χρήσης των αναφερόμενων οχημάτων στο α' εδάφιο της παρούσας παραγράφου.
γ) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 που θα αναφέρονται οι εργαζόμενοι που απασχολεί και κατάσταση των εργαζομένων που απασχολεί ή να αναφέρει ότι δεν απασχολεί εργαζομένους.
δ) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι είναι ο νόμιμος κάτοχος φορτηγού λυμάτων (βυτιοφόρο) με δυνατότητα αναρρόφησης και μεταφοράς λάσπης και ακαθαρσιών τουλάχιστον 12 μέτρων βάθους και αποφρακτικού μηχανήματος.
Εναλλακτικά οι συμμετέχοντες μπορούν να μισθώσουν μηχανήματα έργου και φορτηγά λυμάτων τρίτων. Σε αυτή την περίπτωση επιπλέον των παραπάνω δικαιολογητικών θα υποβάλλουν:
i. Υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη του Μ.Ε. ή του φορτηγού λυμάτων με την οποία θα δηλώνει ότι εφόσον ανακηρυχθεί ανάδοχος ο συμμετέχων θα παραχωρεί το μηχάνημα έργου ή το φορτηγό μεταφοράς λυμάτων για να το χρησιμοποιήσει στον καθαρισμό των φρεατίων, αγωγών και αντλιοστασίων ομβρίων και λυμάτων της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου.
ii. Υπεύθυνη δήλωση του συμμετέχοντα ότι θα χρησιμοποιεί το μηχάνημα έργου ή το φορτηγό μεταφοράς λυμάτων, αναφέροντας τον αρ. κυκλοφορίας και το ονοματεπώνυμο του ιδιοκτήτη, για τον καθαρισμό των φρεατίων, αγωγών και αντλιοστασίων ομβρίων και λυμάτων της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου.

Όταν ο υποψήφιος πάροχος είναι Ο.Ε. ή Ε.Ε. και ο υπογράφων τις υπεύθυνες δηλώσεις ενεργεί ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας, θα υπογράφει κάτω από την εταιρική επωνυμία (σφραγίδα εταιρείας και υπογραφή).
Οι υπεύθυνες δηλώσεις Α.Ε. και Ε.Π.Ε. απαιτείται να είναι υπογεγραμμένες από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου τους, το οποίο θα έχει από το καταστατικό δικαίωμα υπογραφής και εκπροσώπησης, επομένως θα ενεργεί ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας και θα υπογράφει κάτω από την εταιρική επωνυμία (σφραγίδα εταιρείας και υπογραφή).

Προσφερόμενη τιμή : Η προσφερόμενη τιμή είναι σε ευρώ και στην τιμή της προσφοράς περιλαμβάνονται οι υπέρ τρίτων κρατήσεις, ως και κάθε άλλη νόμιμη επιβάρυνση, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
Προσφορά που θέτει όρο αναπροσαρμογής, απορρίπτεται ως απαράδεκτη.
Εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές.
Προσφορά που δεν προκύπτει με σαφήνεια η προσφερόμενη έκπτωση ή δεν δίδεται ενιαία τιμή απορρίπτεται ως απαράδεκτη.

Διάρκεια σύμβασης : Η διάρκεια της Σύμβασης ορίζεται σε σαράντα πέντε (45) ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα παράτασης μέχρι είκοσι (20) ημέρες.

Ποινικές ρήτρες : Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 218 του Ν.4412/216.

Πληρωμή - Κρατήσεις : Η πληρωμή θα γίνεται τμηματικά, για όλη τη διάρκεια της σύμβασης, με εντάλματα πληρωμής που θα εκδίδονται με τις διαδικασίες που διέπουν τη λειτουργία της ΔΕΥΑΜ.
Toν Ανάδοχο βαρύνουν οι υπέρ τρίτων κρατήσεις, ως και κάθε άλλη επιβάρυνση, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., την παροχή της υπηρεσίας στον τόπο και με τον τρόπο που προβλέπεται στα έγγραφα της σύμβασης.

Επίλυση Διαφορών : Οι διαφορές που ενδεχόμενα να ανακύψουν από την παρούσα διακήρυξη υπάγονται στα καθ' ύλην αρμόδια δικαστήρια του Ηρακλείου και επιλύονται σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική Νομοθεσία.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΜ

ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Σχετικά Αρχεία

Αρχείο zip (1.014 KB)
Τεύχη Πρόσκλησης

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA