Αρχική Γραφείο Τύπου Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου Εκδήλωση για τις νέες τεχνολογίες στην αφαλάτωση από τη Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου
Εκδήλωση για τις νέες τεχνολογίες στην αφαλάτωση από τη Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 13 Μαϊου 2015
Η Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, Αποχέτευσης Μαλεβιζίου (Δ.Ε.Υ.Α.Μ.), διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: «Τεχνολογίες Αφαλάτωσης - Αναδυόμενες Τάσεις». Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και θα πραγματοποιηθεί στην Αμμουδάρα, στο Ξενοδοχείο Candia Maris, την Παρασκευή στις 22 Μαΐου 2015, στις 09.00.
Σκοποί του Ημερίδας είναι η ενημέρωση του κοινού σε αντικείμενα παραγωγής και κυρίως ποιότητας αφαλατωμένου νερού, η αλληλοενημέρωση των Δ.Ε.Υ.Α. στις αναδυόμενες τεχνολογικές τάσεις και προοπτικές αφαλάτωσης και η ανταλλαγή απόψεων σε θέματα υπερδιήθησης, κόστους παραγομένου νερού και πιθανών επιπτώσεων στο θαλάσσιο περιβάλλον, κ.α. Στην Ημερίδα θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι και στελέχη Δήμων και Δ.Ε.Υ.Α. της χώρας, των ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ, του ΤΕΕ και άλλων ενδιαφερόμενων φορέων. Ποια είναι η Ε.Δ.Ε.Υ.Α.
Η Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ιδρύθηκε το 1989 και έχει έδρα τη Λάρισα. Αποτελεί την κοινή έκφραση 117 ΔΕΥΑ της χώρας, που λειτουργούν με το Ν. 1069/80. Οι ΔΕΥΑ είναι δημοτικές επιχειρήσεις ειδικού σκοπού και αντικείμενό τους είναι η ύδρευση, η αποχέτευση, η επεξεργασία και διάθεση των υγρών αποβλήτων, η τηλεθέρμανση και η αφαλάτωση στους Δήμους της χώρας μας (πλην Αθήνας & Θεσσαλονίκης). Οι ΔΕΥΑ καλύπτουν με τις υπηρεσίες τους το 45% περίπου του πληθυσμού της χώρας. Σκοπός της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. είναι ο συντονισμός των ενεργειών των ΔΕΥΑ και η υποβοήθησή τους σε όλες τις φάσεις του έργου τους. Η Ε.Δ.Ε.Υ.Α. συμμετέχει στην EUREAU εκπροσωπώντας τον τομέα ύδρευσης της χώρας μας.

Ποια είναι η Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου
Η ΔΕΥΑΜ ιδρύθηκε το 2005, με αρμοδιότητα την Ύδρευση και Αποχέτευση του πρώην Δήμου Γαζίου. Μετά την εφαρμογή του Ν. 3852/2010 η αρμοδιότητα αυτή επεκτάθηκε και στους πρώην Δήμους Κρουσώνα και Τυλίσου, στην οποία προστέθηκε και ο τομέας της Άρδευσης. Αρχικά αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα κυρίως σε ό,τι αφορούσε τη διασφάλιση της επαρκούς υδροδότησης,καθώς και την επεξεργασία και διάθεση των αστικών υγρών αποβλήτων του συνόλου των οικισμών του Δήμου Μαλεβιζίου.
Σήμερα τα προβλήματα αυτά έχουν αντιμετωπισθεί στο μεγαλύτερο μέρος τους.
Η ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου ολοκληρώνει το σύστημα Τηλεελέγχου-Τηλεχειρισμού και δημιουργεί καθημερινά τις απαραίτητες υποδομές για την βελτίωση των υπηρεσιών της προς τους δημότες καταναλωτές.

Αρχείο pdf
Πρόσκληση
Πρόγραμμα Εκδήλωσης

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA