Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Γάζι
Ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012
Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι από το δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Μαλεβίζι.
Χαρακτηριστικό της βραδιάς, η παρουσία πολλών μικρών παιδιών, τα οποία πήραν το δώρο τους από το δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη, ο οποίος στο χαιρετισμό του τόνισε: «Δύσκολη η περίοδος που διανύουμε, πολλά τα κακά μαντάτα που μας έρχονται από παντού. Δεν πρέπει όμως να καταθέτουμε τα όπλα. Δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Το ξέρω πώς δεν είναι εύκολο, είναι όμως αναγκαίο. Λαός χωρίς ελπίδα, δεν έχει καμιά προοπτική.
Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος μας συνδιοργανώνει με τον Εμπορικό Σύλλογο Γαζίου και το Bravo Aqua Park αυτές τις εορταστικές εκδηλώσεις, με στόχο να δώσουμε τη δυνατότητα διασκέδασης, ψυχαγωγίας, αλλά και ανάδειξης των διαχρονικών ανθρωπιστικών αξιών της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
Και οι φετινές μας οι εορταστικές εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν από δράσεις κοινωνικής προσφοράς και θα ήθελα προκαταβολικά να ευχαριστήσω όλους όσους θα συνδράμουν στο να δώσουμε έστω και λίγη περισσότερη χαρά, σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Να ευχαριστήσω επίσης θερμά τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γαζίου Μενέλαο Σκουλούδη και όλα τα μέλη του, καθώς και τον ιδιοκτήτη του Bravo Aqua Park Νίκο Μπαλή για την καθοριστική τους συμβολή και στις εφετινές μας εκδηλώσεις και να ευχηθώ να είστε όλοι καλά, να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται αυτή την εορταστική περίοδο και το 2013, να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους!»
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA