Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Με επιτυχία η έκθεση αγροτικών και παραδοσιακών προϊόντων στο Γάζι
Με επιτυχία η έκθεση αγροτικών και παραδοσιακών προϊόντων στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012
Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η έκθεση παραδοσιακών και αγροτικών προϊόντων που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι.
Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Κνώσειου δρόμου των 20 χλμ που είχε ως σημείο τερματισμού το Γάζι, συγκέντρωσε παραγωγούς από το Μαλεβίζι οι οποίοι παρουσίασαν τα προϊόντα τους στους καταναλωτές.
Παραγωγοί μελιού, αρωματικών φυτών, σταφίδας, ελαιολάδου, τσικουδιάς, κρασιού, τυροκομικών προϊόντων, παραδοσιακών γλυκών, φρούτων, αρτοσκευασμάτων κλπ, έδωσαν την ευκαιρία στους καταναλωτές να δοκιμάσουν και να «ανακαλύψουν» πραγματικούς θησαυρούς της Μαλεβιζιώτικης γης.
Την έκθεση επισκέφτηκε και ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος συνομίλησε με τους παραγωγούς και δήλωσε: «Προσπαθούμε να υποστηρίξουμε την προσπάθεια των παραγωγών μας. Αποτελούν βασικό κρίκο στην αναπτυξιακή διαδρομή που επιβάλλεται να ακολουθήσουμε και η εκ νέου άνθηση της τοπικής μας παραγωγής, μπορεί να αποτελέσει βασικό μέσο διεξόδου από την κρίση. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, είχαμε αλλοτριωθεί ποικιλοτρόπως και ο τομέας «διατροφή» δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Ένα από τα ελάχιστα θετικά στοιχεία των νέων, δύσκολων οικονομικά δεδομένων που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, είναι και το ότι στρεφόμαστε ξανά στη παράδοση και στην Κρητική διατροφή. Ως δημοτική αρχή έχουμε ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια ανάδειξης των προϊόντων που παράγει το Μαλεβίζι με σκοπό αυτά να γίνουν βασικό στοιχείο του τραπεζιού μας και σκοπεύουμε να εντείνουμε ακόμα περισσότερο την προσπάθεια».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA