Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί» και στο Μαλεβίζι
Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί» και στο Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012
Συμμετέχει και ο δήμος Μαλεβιζίου στην πρωτοβουλία της Ε.ΡΑ. Ηρακλείου και του δήμου Ηρακλείου, στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν γάλατα μακράς διαρκείας και προϊόντα πρωινού (χαμοί, μπισκότα, κλπ) τα οποία θα δοθούν σε μαθητές - παιδιά άπορων οικογενειών. Την ερχόμενη Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα στο δημαρχείο Μαλεβιζίου, στην πλατεία Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι.
Οι διοργανωτές απευθύνονται σε όλους τους πολίτες ζητώντας να αποδείξουν για μια ακόμη φορά την κοινωνική τους ευαισθησία και να συμβάλλουν στην προσπάθεια. Ακόμα και ένα κουτί γάλα, μπορεί να καλύψει ένα μέρος μιας βασικής ανάγκης συνανθρώπων μας που δεν έχουν τη δυνατότητα να το αγοράσουν. Επομένως όσο μικρή σε ποσότητα κι αν είναι μια προσφορά, συμβάλει καθοριστικά στην κοινή προσπάθεια.

Ο ραδιομαραθώνιος της Ε.ΡΑ. - «Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί»
Από τις 07.00 έως τις 14.00 και από τις 17.00 έως τις 18.00 της Παρασκευής, οι δημοσιογράφοι και οι παραγωγοί της ΕΡΑ Ηρακλείου Νέλλη Κατσαμά, Μαρία Στεφανάκη, Νεκταρία Μανουσουδάκη, Γιώργος Γιαλυτάκης, Ρένα Παπαδάκη, Δημήτρης Καρυωτάκης και Μαρία Κουβίδη θα φιλοξενήσουν στο στούντιο και θα επικοινωνούν τηλεφωνικά με όλους, όσοι θέλουν να βοηθήσουν.
Εκπρόσωποι του δήμου Ηρακλείου και άλλων τοπικών φορέων, επιστήμονες, εκπαιδευτικοί και καλλιτέχνες θα δώσουν δυναμικά το «παρών» σε αυτή την προσπάθεια. Η μέρα θα κλείσει στο Δημαρχείο Ηρακλείου, με μουσικό πρόγραμμα από ντόπιους καλλιτέχνες, όπως ο Γιάννης Κασσωτάκης και το συγκρότημα «Πετρίτες», που θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς.
Στον μαραθώνιο συμμετέχουν ραδιοφωνικοί σταθμοί της πόλης, οι οποίοι θα συνδέονται με την ΕΡΑ Ηρακλείου, για να μεταδώσουν και εκείνοι το μήνυμα αλληλεγγύης.

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA