Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Κατατέθηκαν οι προφορές για τη μελέτη του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Μαλεβιζίου
Κατατέθηκαν οι προφορές για τη μελέτη του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012
Έξη συμπράξεις μελετητών υπέβαλαν τις προτάσεις τους για τη σύνταξη της μελέτης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού του δήμου Μαλεβιζίου.
Η δημιουργία γενικού πολεοδομικού σχεδιασμού, είναι μια από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής, αφού αποτελεί το Α και το Ω της ανάπτυξης κάθε περιοχής. Βάση αυτού θα καθοριστούν οι χρήσεις γης σε ολόκληρο το δήμο Μαλεβιζίου (οικιστικές, τουριστικές, δασικές, βιομηχανικές, παραδοσιακές, κλπ), θα προστατευτεί και θα αναδειχτεί η γραφικότητα ολόκληρων περιοχών, θα αναπτυχθεί με προγραμματισμό ο κοινωνικός ιστός και παράλληλα, αυτή η μελέτη είναι προαπαιτούμενη για κάθε ρυμοτομικό σχεδιασμό που θα γίνει.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκης, εξέφρασε τη χαρά του για την εξέλιξη αυτή και δήλωσε: «Μια από τις σπουδαιότερες παρεμβάσεις μας, φτάνει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην υλοποίησή της και αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση. Έπειτα από αλλεπάλληλες νομοθετικές αλλαγές σχετικά με την ανάθεση των πολεοδομικών σχεδίων, καταφέραμε να προχωρήσουμε αυτό το διαγωνισμό, τον οποίο μάλιστα χρηματοδοτούμε με δικούς μας πόρους. Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Μαλεβιζίου που θα συνταχθεί, θα οργανώσει πολεοδομικά το δήμο μας. Θα αποτυπώνει επακριβώς τη σημερινή πραγματικότητα, θα χαράζει τις συντεταγμένες όλων των μεγάλων αναπτυξιακών παρεμβάσεων που έχουμε προγραμματίσει, θα μας βοηθήσει να χτίσουμε σε σταθερά θεμέλια την πολεοδομική οργάνωση του δήμου μας και να αναβαθμίσουμε ποιοτικά την καθημερινότητα των κατοίκων του Μαλεβιζίου. Μια από τις σημαντικότερες ανάγκες του Μαλεβιζίου, ένα από τα βασικότερα, αν όχι το βασικότερο αίτημα των δημοτών μας, πλησιάζει πιο κοντά στην ικανοποίησή του και αυτό δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει χαρά και να μας κάνει να ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω δημόσια, όλα τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας, για την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλλαν για να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια που συναντήσαμε και να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA