Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Άλλαξε όψη η είσοδος των Γωνιών
Άλλαξε όψη η είσοδος των Γωνιών PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2012
Άλλαξε ριζικά η όψη της εισόδου του πανέμορφου οικισμού των Γωνιών Μαλεβιζίου, με τις παρεμβάσεις που πραγματοποίησε η δημοτική αρχή.
Ειδικότερα, ηλεκτροφωτίστηκε η είσοδος των Γωνιών με υπογειοποιημένο δίκτυο καλωδίων, ενώ παράλληλα διαμορφώθηκε κατάλληλα και ο δρόμος πρόσβασης προς το νεκροταφείο του οικισμού. Ο επισκέπτης πλέον, τόσο την ημέρα όσο και τη νύκτα, αντικρίζει μια πολύ όμορφη εικόνα, παραδοσιακή αλλά και λειτουργική, που αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα στοχευμένη παρέμβαση που υλοποιήθηκε από ίδιους πόρους του δήμου μας, ολοκληρώθηκε. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό, πραγματικά αλλάζει όψη η είσοδος του οικισμού, ενώ και με τις υπόλοιπες προγραμματισμένες παρεμβάσεις μας, οι Γωνιές αποκτούν εικόνα αντάξια της πλούσιας ιστορίας τους. Όλες αυτές οι δράσεις στοχευμένης παρέμβασης που λαμβάνουν χώρα στο σύνολο των οικισμών του Μαλεβιζίου, αποσκοπούν στο να ενισχύσουν την επισκεψημότητα των περιοχών της ενδοχώρας, να τονώσουν τις τοπικές οικονομίες αλλά και να αναδείξουν τον πολυποίκιλο πλούτο που ο τόπος μας διαθέτει. Παρά τις πολλές και ιδιαίτερα σοβαρές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως δημοτική αρχή, συνεχίζουμε με μεθοδικότητα την προσπάθεια ανάπτυξης του Μαλεβιζίου».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA