Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ανάδοχος για την ανάπλαση της παλιάς αγοράς του Κρουσώνα
Ανάδοχος για την ανάπλαση της παλιάς αγοράς του Κρουσώνα PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012
Με τη συμμετοχή 14 εταιρειών, διεξήχθη ο διαγωνισμός ανάθεσης του έργου της τρίτης φάσης της ανάπλασης της παλιάς αγοράς και των συνδετήριων οδών του Κρουσώνα.
Πρόκειται για το τελευταίο κομμάτι της παλαιάς αγοράς (τα δυο πρώτα τμήματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί) και αφορά το δρόμο που ενώνει το 1ο δημοτικό σχολείο με το Ηρώο του Κρουσώνα. Με το σημαντικό αυτό έργο, αναμένεται να βελτιωθεί ριζικά και ουσιαστικά η εικόνα της παλιάς αγοράς του οικισμού, αφού με τα νέα δίκτυα όμβριων υδάτων που θα κατασκευαστούν, με πλακοστρώσεις και πεζοδρομήσεις, με την τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων και ηλεκτρική εγκατάσταση, οδεύσεις ΑμεΑ κλπ, η ευρύτερη περιοχή θα αποκτήσει μια εντελώς ανανεωμένη όψη.
Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του και δήλωσε ότι η δημοτική αρχή θα παρακολουθεί από κοντά όλα τα στάδια των εργασιών, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν ταχύτατα και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. «Κάθε φορά που πραγματοποιούμε ένα βήμα προς τα εμπρός για έργο στο Μαλεβίζι, μικρό ή μεγαλύτερο, αισθάνομαι βαθιά ικανοποίηση. Προχωράμε με μεθοδικότητα στην εφαρμογή του αναπτυξιακού μας σχεδιασμού και προσπαθούμε με στοχευμένες παρεμβάσεις να βελτιώσουμε την εικόνα κάθε οικισμού του δήμου μας. Με το συγκεκριμένο έργο, ο Κρουσώνας αλλάζει όψη και ένα σημαντικό τμήμα του μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, διατηρώντας όμως πάντα τα ιδιαίτερα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης.
Το έργο έχει προϋπολογισμό 1 εκ. ευρώ, χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013, προσωρινός ανάδοχος αναδείχτηκε η εταιρεία ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΗ Α.Ε. και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 6 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA