Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Κοινωνική διαβούλευση στις Γωνιές για τις Α.Π.Ε.
Κοινωνική διαβούλευση στις Γωνιές για τις Α.Π.Ε. PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012
Μετά τη διαβούλευση με τους κατοίκους και τους φορείς του Μαράθους και συνεπείς με τη δέσμευσή του για ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης επισκέφτηκε τις Γωνιές και συναντήθηκε με μεγάλο αριθμό κατοίκων και φορέων, με σκοπό να συζητήσουν θέματα που αφορούν τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και να γίνει ενημέρωση των δημοτών και διαβούλευση για τις εξελίξεις στο θέμα. Ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης ενημέρωσε κατοίκους και φορείς για την πρόσφατη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Μαλεβιζίου να μην προχωρήσει καμία επένδυση στον τομέα των Α.Π.Ε. αν δεν έχει προηγηθεί ενδελεχής ενημέρωση και διαβούλευση με την τοπική κοινωνία και εάν δεν υπάρχει σύμφωνη γνώμη από το δημοτικό συμβούλιο.
Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στο μεγάλο αναπτυξιακό έργο κατασκευής υβριδικού πάρκου που σχεδιάζει η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου και η ΑΛΜΥΡΟΣ αε, έργο για το οποίο έχει κατατεθεί προς έγκριση, πλήρης φάκελος με ολοκληρωμένη μελέτη, στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Από τους παρευρισκόμενους, τέθηκαν αρκετά ερωτήματα και δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις από τους επιστημονικούς συνεργάτες της αναπτυξιακής εταιρείας, ενώ αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα οφέλη που προκύπτουν από τη δημοτική επένδυση.
Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα, ενώ πρόθεση του δημάρχου Κ. Μαμουλάκη, είναι να έχει ανάλογες συναντήσεις και σε άλλες περιοχές του δήμου.
Στη συνάντηση το παρόν έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Μ. Σαμόλης και Χ. Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. και της ΑΛΜΥΡΟΣ α.ε. Φ. Σαββάκης, , δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος των Γωνιών και το τοπικό συμβούλιο, πρόεδροι και άλλων τοπικών κοινοτήτων, επιστημονικά στελέχη της αναπτυξιακής εταιρείας ΑΛΜΥΡΟΣ αε και πολλοί κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA