Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Κοινωνική διαβούλευση στη Τύλισο
Κοινωνική διαβούλευση στη Τύλισο PDF Εκτύπωση
Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012
Με κατοίκους και φορείς της Τυλίσου συναντήθηκε οι δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, με σκοπό να τους ενημερώσει για τα πολλά και σημαντικά έργα που εξελίσσονται στον οικισμό.
Ειδικότερα συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα έργα που εκτελούνται στον σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο της Τυλίσου, στο πρώην δημαρχείο που μετατρέπεται σε πινακοθήκη (στην οποία θα φιλοξενηθούν και τα έργα του Μπότη Θαλασσινού), οι διανοίξεις δρόμων και τα έργα αγροτικής οδοποιίας, οι δράσεις κοινωνικής παρέμβασης της δημοτικής αρχής στην περιοχή, έργα ύδρευσης και άρδευσης, αλλά και η τιμολογιακή πολιτική της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου, ενόψει και της λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού του οικισμού. Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ενημέρωσε κατοίκους και φορείς για την πορεία όλων των παρεμβάσεων της δημοτικής αρχής, ενώ δεσμεύτηκε ότι, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες, καταβάλλεται κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να μη χάσει το Μαλεβίζι την τελευταία ευκαιρία ανάπτυξης. «Προσπαθούμε να μην αφήνουμε καμία πηγή χρηματοδότησης αναξιοποίητη. Παράλληλα, με σωστό προγραμματισμό και ορθή διαχείριση των πόρων του δήμου, μπορούμε να καλύπτουμε μια σειρά σημαντικών παρεμβάσεων σε ολόκληρο το Μαλεβίζι. Αυτό που πλέον είναι ορατό σε όλους, είναι ότι κάθε ευρώ που πληρώνουν οι δημότες μας, επιστρέφει σε αυτούς μέσα από έργα υποδομών, ανάπτυξης και προοπτικής για τον τόπο μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, απαντήθηκαν όλες οι απορίες των κατοίκων, ενώ ανάλογες συναντήσεις θα γίνουν και σε άλλες περιοχές του δήμου. Εκτός από το δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη, από την πλευρά της δημοτικής αρχής, στη συνάντηση το παρόν έδωσαν και ο αντιδήμαρχος Π. Περάκης, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φ. Σαββάκης, ο αντιπρόεδρος της Αρ. Σαλούστρος, ο δημοτικός σύμβουλος Θ. Κύρκος, ο δ/ντης της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Γ. Κουγιουμτζάκης και ο πρόεδρος του οικισμού Ν. Παπάζογλου.
Αμέσως μετά τη λαϊκή συνέλευση κοινωνικής διαβούλευσης, ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης παρέστη στην ειδική εκδήλωση του δημοτικού και του γυμνασίου Τυλίσου, με αφορμή την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA