Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Παράταση εγγραφών στα θερινά τμήματα νηπίων στους σταθμούς του δήμου Μαλεβιζίου
Παράταση εγγραφών στα θερινά τμήματα νηπίων στους σταθμούς του δήμου Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη 31 Μαϊου 2012
Παρατείνεται η προθεσμία εγγραφών στα τμήματα Αυγούστου των παιδικών σταθμών του Μαλεβιζίου, μέχρι την Τρίτη 10 Ιουλίου 2012.
Η χαμηλή συμμετοχή, η οποία καθιστά απαγορευτική τη λειτουργία θερινών τμημάτων, οδήγησαν το Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας Παιδείας Μαλεβιζίου, να δώσει αυτή την παράταση.
Υπενθυμίζουμε ότι για πρώτη φορά εφέτος, ο Δ. Ο. Κ. Α. Π. ΠΑ. Μ. πήρε την απόφαση να λειτουργήσει θερινά τμήματα νηπίων τα οποία θα εξυπηρετήσουν τα παιδιά που φιλοξενούνται ήδη στις δομές του και οι γονείς τους είναι εποχιακά απασχολούμενοι σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις.
Μια κίνηση που αποσκοπεί στο να συμβάλει ουσιαστικά στις αυξημένες οικονομικές ανάγκες των εργαζόμενων γονέων του τουριστικού κλάδου και να καλύψει το πρόβλημα της φιλοξενίας των νηπίων κατά τις ώρες εργασίας των γονέων τους.
Όσοι γονείς ενδιαφέρονται για τα τμήματα Αυγούστου, μπορούν να επικοινωνούν μέχρι τις 10 Ιουλίου 2012 με τον Οργανισμό, στα τηλέφωνα 2810821525 και 2810821505 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Εγγραφές και επανεγγραφές νηπίων
Παράλληλα, γνωστοποιείται ότι οι εγγραφές και επανεγγραφές των νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Δ. Ο. Κ. Α. Π. ΠΑ. Μαλεβιζίου, ξεκινούν από την Παρασκευή 1 Ιουνίου και διαρκούν μέχρι τη Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις στα γραφεία του Δ. Ο. Κ. Α. Π. ΠΑ. Μ., στην οδό Καζαντζάκη 11 στο Γάζι (τηλέφωνα για πληροφορίες 2810821525, 2810821505 - κ. Δήμητρα Τριγώνη)

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA