Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στο Μαλεβίζι οι Πρέσβειρες Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Σουηδίας και Ελλάδας
Στο Μαλεβίζι οι Πρέσβειρες Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Σουηδίας και Ελλάδας PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 18 Μαϊου 2012
Το δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη επισκέφτηκαν Πρέσβειρες Γυναικείας Επιχειρηματικότητας από την Σουηδία και την υπόλοιπη Ελλάδα, που βρίσκονται αυτή την περίοδο στην Κρήτη και φιλοξενούνται από τον ΔΟΠΠΑΜ, συνοδευόμενες από την Πρέσβειρα Κρήτης Μαρία Πιτσικάκη.
Ο δήμαρχος αφού τις καλωσόρισε, τους μίλησε για τις μοναδικές και πολυποίκιλες ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο Μαλεβίζι, για την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου και τους ευχήθηκε να έχουν πάντα πρωτοπόρες ιδέες. Παράλληλα συζήτησαν για θέματα που αφορούν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, τους τρόπους και τις πρωτοβουλίες ενίσχυσής της που μπορούν να αναπτυχθούν, δυνατότητες συνεργασίας και τουριστικής προβολής του Μαλεβιζίου στην υπόλοιπη Ελλάδα και τη Σουηδία, κ.α.
Αμέσως μετά την συνάντηση, οι Πρέσβειρες ξεναγήθηκαν στην Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου από την ξεναγό Σ. Στρατήγη και θαύμασαν από κοντά τους σπάνιους πολιτιστικούς θησαυρούς που φιλοξενούνται στο μουσείο, ενώ το πρόγραμμά τους συνεχίζεται με επισκέψεις σε σημεία του δήμου Μαλεβιζίου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου Μ. Σαμόλης, Χ. Κουτσογιάννης, Κ. Φασουλάκης, Δρ. Μαρής και Π. Περάκης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΜ Γ. Αεράκης, η πρόεδρος του Δ.Δ. Γαζίου Β. Απλαδά, η αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΜ Μ. Αντωνογιαννάκη και η υπεύθυνη για θέματα τουρισμού του δήμου Ε. Αποστολάκη.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA