Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου
Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Μ. Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου επισκέφτηκε ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης και αντάλλαξε ευχές με τις οικογένειες που υποστηρίζονται από αυτό.
Ο δήμαρχος συζήτησε με τους δημότες, τους ενημέρωσε για τις δράσεις κοινωνικής στήριξης της δημοτικής αρχής και τους υποσχέθηκε ότι παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, η δημοτική αρχή δεν θα πάψει να υποστηρίζει δράσης με επίκεντρο τον άνθρωπο και ειδικά των αδύναμο. Τους προέτρεψε επίσης να μη χάνουν την αισιοδοξία τους και να συνεχίσουν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Παράλληλα, ο Κ. Μαμουλάκης ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας εθελοντών Μαλεβιζίου που υποστηρίζουν τη λειτουργία του Παντοπωλείου, το σύλλογο γυναικών «Μέλισσα» που ειδικά για το Πάσχα έφτιαξε λαμπάδες και έβαψε κόκκινα αυγά για τους δικαιούχους, αλλά και την εταιρεία ΚΑΡΑΤΖΗΣ α.ε. που προσέφερε αμνοερίφια για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

«Τη δράση του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου υποστηρίζουν πολλές εταιρείες, επιχειρήσεις, σύλλογοι και φορείς και τους είμαστε ευγνόμονες. Χωρίς τη βοήθειά τους και τις προσφορές τους, αλλά και χωρίς τη στήριξη όλων των εθελοντών μας, δεν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε τίποτα απ' όλα αυτά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κ. Μαμουλάκης.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου, συνεχίζει ανελλιπώς τις διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, κάθε Πέμπτη, ενώ η κοινωνική υπηρεσία του δήμου Μαλεβιζίου δέχεται αιτήσεις από άπορες οικογένειες για να ενταχθούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα (τηλέφωνο επικοινωνίας κοινωνικής υπηρεσίας 2813400684 και 2813400692, καθημερινά 7:30 έως 15:30, υπεύθυνες οι κοινωνικοί λειτουργοί Μ. Τερζίδου και Γ. Γράψα).

 

Το δήμαρχο συνόδευε και ο αντιδήμαρχος εθελοντισμού Πέτρος Περάκης.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA