Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Παρατείνεται για λίγες ημέρες η ψηφοφορία των βραβείων του Ελληνικού Τουρισμού στα οποία συμμετέχει ο Δήμος Μαλεβιζίου
Παρατείνεται για λίγες ημέρες η ψηφοφορία των βραβείων του Ελληνικού Τουρισμού στα οποία συμμετέχει ο Δήμος Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019
Τεράστια ήδη η τουριστική προβολή για το Μαλεβίζι και την Κρήτη - Διπλή συμμετοχή για τον Δήμο Μαλεβιζίου - Στην αίθουσα των βραβείων Νόμπελ στην Στοκχόλμη οι απονομές

Μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου παρατείνεται η διαδικασία ψηφοφορίας του κοινού, για τα Greek Travel Awards, τα επονομαζόμενα και βραβεία «Νόμπελ» του Ελληνικού τουρισμού.

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι καλύτεροι Ελληνικοί προορισμοί και τα ξενοδοχεία, με τον Δήμο Μαλεβιζίου να συμμετέχει σε δυο κατηγορίες: Ως καλύτερος προορισμός παραλίας «Best Beach Destination» και ως καλύτερος πολιτιστικός προορισμός «Best Culture Destination».

Παράλληλα με την ψηφοφορία του κοινού, γίνεται και αξιολόγηση από ειδική επιτροπή η οποία αποτελείται από διακεκριμένες προσωπικότητες του τουρισμού και των MME της Σκανδιναβίας. Αξίζει να τονιστεί ότι αρωγοί των βραβείων είναι τα μεγαλύτερα τουριστικά Μ.Μ.Ε. της Σουηδίας, της Δανίας και της Νορβηγίας, γεγονός που εξασφαλίζει τεράστια διαφημιστική προβολή για το Μαλεβίζι και την Κρήτη γενικότερα.
Υπενθυμίζεται ότι στην εκδήλωση, οι Σκανδιναβικές χώρες βραβεύουν τους καλύτερους προορισμούς και τα ξενοδοχεία της Ελλάδας, σε μια λαμπερή βραδιά στις 14 Φεβρουαρίου, στην Στοκχόλμη, στη φημισμένη αίθουσα απονομής των Βραβείων Nobel, Blue Hall - City Stockholm Hall. Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο τουριστικής προβολής που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου με στόχο τη διαφήμιση και προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Μαλεβιζίου και την ανάδειξή του ως ιδανικού προορισμού στην Σκανδιναβική αγορά, μία από τις σημαντικότερες για τον τουρισμό της χώρας μας.

Όποιοι πολίτες το επιθυμούν, μπορούν να υποστηρίξουν τις δυο υποψηφιότητες του Μαλεβιζίου ψηφίζοντας μέχρι τις 8/2/2019 μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους:

Για την κατηγορία «Best Beach Destination»: https://www.greektravelawards.org/index.php/award-categories/award-categories-for-destinations/24-best-beach-destination/41-municipality-of-malevizi

Για την κατηγορία «Best Culture Destinationς»
https://www.greektravelawards.org/index.php/award-categories/award-categories-for-destinations/28-best-culture-destination/42-municipality-of-malevizi

Ο Δήμος Μαλεβιζίου παράλληλα, θα συμμετάσχει στο τουριστικό φόρουμ που θα διοργανωθεί στις 15 Φεβρουαρίου στο World Trade Center της Στοκχόλμης, στο οποίο θα παρουσιαστούν οι προοπτικές της αγοράς και διάφορα σημεία ειδικού τουριστικού ενδιαφέροντος.
Στο πάνελ των ομιλητών του φόρουμ θα βρεθούν σημαντικά ονόματα και διαμορφωτές της κοινής γνώμης, όπως είναι ο Björn Arvidsson, πρόεδρος της Skål International Stockholm, CEO της Razormind, γενικός διευθυντής της Svanstein Resort, η Anna Lennhammer, Γεν. Δ/ντρια της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Σουηδίας, ο Hans Remvig, Γεν. Δ/ντης της Resurs AB/Swedish Travel & Tourist Data Base, ο Martin Ahlberg, CEO της FIN-S και Γεν. Γραμματέας της Baltic Sea Tourism Commission κ.α.

Τα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και Τουρισμού, του Συνδέσμου Ελληνικών τουριστικών Επιχειρήσεων, του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και της HATTA.
Χρυσός χορηγός της διοργάνωσης είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA