Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνάντηση για το αθλητικό κέντρο του ΟΦΑΜ
Συνάντηση για το αθλητικό κέντρο του ΟΦΑΜ PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019
Συνάντηση με στελέχη της διοίκησης του Ομίλου Φιλάθλων Αγίας Μαρίνας είχε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, με αντικείμενο την πορεία των ενεργειών για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου στο Τσαλικάκι.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Δράκος Μαρής, Μανώλης Παπαδομανωλάκης, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Άννα Φραντζεσκάκη, ο Πρόεδρος του ΟΦΑΜ Νίκος Αγιομυργιαννάκης και τα μέλη της διοίκηση του αθλητικού σωματείου Γιάννης Άσπρης, Γιώργος Καμαρίτης και Μπάμπης Αεράκης, συζητήθηκαν όλες οι διαδικασίες πολεοδόμησης της Χαλέπας, μια περιοχή στην οποία προβλέπεται η δημιουργία αθλητικού κέντρου. Αποφασίστηκε επίσης να πραγματοποιηθεί μια ανοικτή συνάντηση και με τους 160 περίπου ιδιοκτήτες ακινήτων της περιοχής, έτσι ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο παραχώρησης από την πλευρά τους συγκεκριμένων τμημάτων της έκτασης, με σκοπό να επισπευσθούν οι διαδικασίες δημιουργίας του.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια ανάπτυξης των αθλητικών υποδομών του Δήμου μας και ειδικά στο Τσαλικάκι, μέσα από τις κατάλληλες συνεργασίες με τους ιδιοκτήτες της Χαλέπας, μπορούμε να δημιουργήσουμε αρκετά σύντομα ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο. Ένα κέντρο που θα αποτελέσει το «σπίτι» του ΟΦΑΜ, ενός εξαιρετικά δραστήριου αθλητικού σωματείου, που αποτελεί μια κυψέλη προαγωγής του αθλητικού πνεύματος για τους νέους της περιοχής. Ευελπιστώ ότι και αυτή η προσπάθεια θα έχει επιτυχή κατάληξη, θα έχουμε την κατανόηση των ιδιοκτητών και σύντομα, η περιοχή μας θα μπορεί να καμαρώνει για ένα ακόμα σύγχρονο κέντρο άθλησης για μικρούς και μεγάλους».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA