Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής
Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018
Αρ. Πρωτ. 20332
Αριθμ. Πρόσκλησης 35
Αγαπητέ συνάδελφε, την Τετάρτη 19-12-2018 και ώρα 10:30 π.μ στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου, θα γίνει συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΥΡΚΟΣ

 

Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α  Δ Ι Α Τ Α Ξ Η

1. Ανάκληση της 404/2018 απόφασης της οικονομικής Επιτροπής και εκ νέου κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης, ανοιχτού διαγωνισμού, για την εκτέλεση της προμήθειας «Προμήθεια - τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Μαλεβιζίου (Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II)» προϋπολογισμού δαπάνης 247.974,80 €.
2. Έγκριση 1ου πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Αντιμετώπιση καταστροφών από έκτακτα καιρικά φαινόμενα».
3. Έγκριση 1ου πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Εργασίες επιχρισμάτων και μονώσεων σε τοιχία οδών στην Τ.Κ. Ροδιάς».
4. Έγκριση 1ου πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Διαγραμμίσεις οδών και αντικατάσταση κρασπέδων στην Δ.Ε. Γαζίου».
5. Έγκριση 1ου πρακτικού (Ηλεκτρονική αποσφράγιση και αξιολόγηση προσφορών) για την εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση πλατείας πρώην δημοτικού καταστήματος Κρουσώνα».
6. Έγκριση 1ου και 2ου πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες του Δήμου και των νομικών του προσώπων».
7. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Ασφαλτόστρωση δημοτικής οδοποιίας και αποκαταστάσεις κοινόχρηστων χώρων στην Τ.Κ. Καμαρίου», προϋπολογισμού δαπάνης 35.000,00 €.
8. Απόδοση λογαριασμού και ταμιακή τακτοποίηση πάγιων προκαταβολών που αφορά τις Δημοτικές Κοινότητες: Γαζίου, Κρουσώνα, Αχλάδας και Ροδιάς και τις Τοπικές Κοινότητες: Αηδονοχωρίου, Αστυρακίου, Γωνιών, Δαμάστας, Καλεσών, Καμαρίου, Καμαριώτη, Κεραμουτσίου, Κορφών, Λουτρακίου, Μαράθου, Μονής, Σάρχου, Τυλίσου και Φόδελε του έτους 2018.
9. Απόδοση λογαριασμού και απαλλαγή υπολόγου για Χρηματικά εντάλματα προπληρωμής ποσού 400,00 € που εκδόθηκαν κατά το οικονομικό έτος 2018, για την πληρωμή των δαπανών τεχνικού ελέγχου (Κ.Τ.Ε.Ο) των οχημάτων του Δήμου μας.
10. Απόδοση λογαριασμού και απαλλαγή υπολόγου για Χρηματικό Ένταλμα προπληρωμής ποσού 5.738,72 €, που εκδόθηκε κατά το οικονομικό έτος 2018, για την επέκταση δημοτικού φωτισμού στην Τ.Κ. Μαράθου.
11. Απόδοση λογαριασμού και απαλλαγή υπολόγου για Χρηματικό Ένταλμα προπληρωμής ποσού 625,42 €, που εκδόθηκε κατά το οικονομικό έτος 2018, για την συμπλήρωση δημοτικού φωτισμού στην παράλληλη οδό της Ελ. Βενιζέλου όπισθεν δημοτικού παρκινγκ.
12. Απόδοση λογαριασμού και απαλλαγή υπολόγου για Χρηματικό Ένταλμα προπληρωμής ποσού 12.492,69 €, που εκδόθηκε κατά το οικονομικό έτος 2018, για την επέκταση δημοτικού φωτισμού στην Τοπική Κοινότητα Τυλίσου.
13. Απόδοση λογαριασμού και απαλλαγή υπολόγου για Χρηματικό Ένταλμα προπληρωμής ποσού 2.314,83 €, που εκδόθηκε κατά το οικονομικό έτος 2018, για την επέκταση δημοτικού φωτισμού σε πάροδο της οδού Μιαούλη στην Δ.Κ. Γαζίου.
14. Απόδοση λογαριασμού και απαλλαγή υπολόγου για Χρηματικό Ένταλμα προπληρωμής ποσού 48,36 €, που εκδόθηκε κατά το οικονομικό έτος 2018, για την συμπλήρωση δημοτικού φωτισμού στην οδό Σενετάκη στην περιοχή Κεφαλογιάννη Μετόχι.
15. Απόδοση λογαριασμού και απαλλαγή υπολόγου για Χρηματικό Ένταλμα προπληρωμής ποσού 2.083,50 €, που εκδόθηκε κατά το οικονομικό έτος 2018, για την παραλλαγή - μετατόπιση δικτύου ΔΕΗ Α.Ε. στη θέση «Κορνίζο» της Τ.Κ. Κεραμουτσίου.

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA