Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Επιπλέον 400.000 ευρώ για ασφαλτοστρώσεις στο Γάζι
Επιπλέον 400.000 ευρώ για ασφαλτοστρώσεις στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018
Μια ακόμα χρηματοδότηση, αυτή τη φορά με το ποσό των 400.000 ευρώ, πέτυχε η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου για εργασίες ασφαλτοστρώσεων και αποκατάστασης οδοστρωμάτων σε περιοχές του Γαζίου.

Πρόκειται για στοχευμένες παρεμβάσεις που αποσκοπούν στην βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων και αναμένεται να ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Η οδική ασφάλεια ήταν και παραμένει ψηλά στις προτεραιότητες της Δημοτικής μας Αρχής. Με τη νέα αυτή, πρόσθετη χρηματοδότηση, μπορούμε να επεκτείνουμε ακόμα περισσότερο το αντίστοιχο πρόγραμμα που ήδη υλοποιείται στο Γάζι και να αναβαθμίσουμε αισθητά ακόμα περισσότερες περιοχές της πρωτεύουσας του Μαλεβιζίου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη που για μια ακόμα φορά βρέθηκε στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής άμεσα και αποτελεσματικά, υποστηρίζοντας τη σχετική πρόταση, τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, τον Γεν. Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε, όπως επίσης και τους Αντιδημάρχους Θανάση Κύρκο και Άρη Σαλούστρο, που μαζί με τα υπηρεσιακά στελέχη του δήμου μας, πέτυχαν το ιδανικότερο αποτέλεσμα».

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA