Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου
Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018
Αρ. Πρωτ. 18306
Αριθμ. Πρόσκλησης 32
Αγαπητέ συνάδελφε, την Τετάρτη 14-11-2018 και ώρα 10:30 π.μ στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου, θα γίνει συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΥΡΚΟΣ

 

Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α  Δ Ι Α Τ Α Ξ Η

1. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης, ανοιχτού διαγωνισμού, για την εκτέλεση της προμήθειας «Προμήθεια γάλακτος για το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου και των νομικών προσώπων του Δήμου και προμήθεια αναλωσίμων για τις ανάγκες εστίασης νηπίων και ηλικιωμένων του για το Νομικού Προσώπου Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ μέσω του Δήμου Μαλεβιζίου» προϋπολογισμού δαπάνης 125.864,07 €.
2. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης, ανοιχτού διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση παραλιακών οδών Αμμουδάρας» προϋπολογισμού δαπάνης 730.000,00 €.
3. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας «Εργασίες ανάπλασης περιβάλλοντα χώρου Ι.Ν. Μιχαήλ Αρχαγγέλλου Αγίας Πελαγίας», προϋπολογισμού δαπάνης 74.400,00 €.
4. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Αντιμετώπιση καταστροφών από έκτακτα καιρικά φαινόμενα» προϋπολογισμού δαπάνης 30.000,00€.
5. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση φθορών και τομών οδοστρώματος με ασφαλτοτάπητα της Δ.Ε Γαζίου» προϋπολογισμού δαπάνης 74.350,12€.
6. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Διαγραμμίσεις οδών και αντικατάσταση κρασπέδων στην Δ.Ε. Γαζίου» προϋπολογισμού δαπάνης 74.387,40€.
7. Έγκριση 2ου πρακτικού (Ηλεκτρονική αποσφράγιση δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου) για την εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση χώρου στάθμευσης εντός του οικισμού Τυλίσου».
8. Αποδοχή όρων για τη λήψη τοκοχρεολυτικού δανείου από το Τ.Π και Δανείων, για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Μαλεβιζίου (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι)»
9. Έγκριση σχεδίου προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 του Δήμου Μαλεβιζίου μετά των οδηγιών του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ και έγκριση της Στοχοθεσίας στα πλαίσια του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης .

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA