Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στο Υπουργείο για τους κόμβους της Αγίας Πελαγίας
Στο Υπουργείο για τους κόμβους της Αγίας Πελαγίας PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018
Για μια ακόμα φορά βρέθηκε στην Αθήνα η εκπρόσωπος του Δήμου Μαλεβιζίου, Πρόεδρος της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Εύη Αποστολάκη, με στόχο να συναντηθεί με στελέχη του Υπουργείου Υποδομών για θέματα του ΒΟΑΚ.

Ειδικότερα, η Εύη Αποστολάκη συναντήθηκε με τον Δ/ντη Σταθερής Τροχιάς & Οδικής Ασφάλειας Αλέξανδρο Καλαβάση και την Υπεύθυνη του Τμήματος Μελετών και Προγραμματισμού του Υπουργείου, Αργυρώ Καρυώτη, με τους οποίους και συζήτησε την πορεία του διαγωνισμού για την κατασκευή των κόμβων στην Αγία Πελαγία. Ένα έργο προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ, για το οποίο ο Γεν. Γραμματέας του Υπ. Υποδομών κ. Γιώργος Δέδες, υπέγραψε τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 την απόφαση ανακήρυξης της "Λατομικής ΑΤΕ" ως προσωρινού αναδόχου.

Παράλληλα, συζητήθηκε το θέμα της μελέτης του τμήματος Ληνοπεράμματα - Φόδελε, αλλά και το αίτημα που έχει καταθέσει η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου, για την τοποθέτηση φωτεινής σήμανσης επί του ΒΟΑΚ στον κόμβο της Λυγαριάς. Ένα αίτημα που μπορεί να βελτιώσει τις συνθήκες ασφαλείας ως προσωρινή λύση, μέχρι την οριστική διευθέτηση που είναι η κατασκευή κόμβου και στο συγκεκριμένο σημείο.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ο οποίος επίσης παρακολουθεί στενά την όλη διαδικασία, σε δηλώσεις του ανέφερε: «Οι κόμβοι της Αγίας Πελαγίας έχουν μπει επιτέλους στην τελική ευθεία και ελπίζουμε να προχωρήσει η διαδικασία ομαλά έτσι ώστε να ξεκινήσει και η κατασκευή τους. Ταυτόχρονα όμως, εξακολουθεί να μας απασχολεί και το τμήμα από τα Ληνοπεράμματα μέχρι το Φοδελε, αλλά και το σημείο της Λυγαριάς, ζητήματα τα οποία τα παρακολουθούμε από κοντά, πιέζοντας με κάθε δυνατό τρόπο για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Δεν είναι εύκολη η διαδικασία, έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές και σημαντικές αντιξοότητες και την αθάνατη γραφειοκρατία, αλλά αυτό δεν μας πτοεί ούτε κατ' ελάχιστο. Θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω την Πρόεδρο της Μ.Α.Ε.Δ.Η.Μ. Εύη Αποστολάκη για την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλει ως εκπρόσωπος του Δήμου μας και να ευχηθώ σύντομα, να δούμε τα έργα να ξεκινάνε!».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA