Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Άλλαξαν… τα φώτα στο λιμανάκι της Παντάνασσας
Άλλαξαν… τα φώτα στο λιμανάκι της Παντάνασσας PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018
Συνεχίζοντας τις εργασίες αναβάθμισης και βελτίωσης των υποδομών στο Λιμανάκι της Παντάνασσας, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαλεβιζίου προχώρησε στην αλλαγή όλων των λαμπτήρων φωτισμού, με νέους, τύπου LED.

Πρόκειται για λαμπτήρες νέου τύπου, οι οποίοι εκτός από οικονομία, δημιουργούν παράλληλα πολύ καλύτερες συνθήκες φωτισμού σε όλους τους χώρους του λιμανιού. Ταυτόχρονα, έπειτα από δωρεά της εταιρείας ρυμουλκών Papadakis Group - την οποία η Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου θερμά ευχαριστεί - τοποθετήθηκαν και 15 νέοι προβολείς LED, οι οποίοι ενίσχυσαν ακόμα περισσότερο τον φωτισμό του λιμανιού, που λόγω των αλιευτικών και ναυταθλητικών δραστηριοτήτων, συγκεντρώνει πλήθος κόσμου, χειμώνα - καλοκαίρι.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Το Λιμανάκι της Παντάνασσας, είναι ένας πανέμορφος χώρος ανάπτυξης πολλών δραστηριοτήτων. Με τις παραπάνω παρεμβάσεις, πετυχαίνουμε την αισθητή βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας και λειτουργικότητας και κατά τις νυχτερινές ώρες και συμβάλλουμε στο να κάνουμε πιο εύκολη τη δραστηριότητα όλων των επισκεπτών του.
Αξίζουν πολλά μπράβο στην Διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου για τις παρεμβάσεις της, καθώς και στην εταιρεία ρυμουλκών Παπαδάκη, για το αυξημένο αίσθημα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που τη διακρίνει
».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA