Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας της οδού Χαράλαμπου Παγωμένου στο Γάζι
Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας της οδού Χαράλαμπου Παγωμένου στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 19/9 μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης, η τελετή ονοματοθεσίας κεντρικού δρόμου της πόλης του Γαζίου, σε οδό Παγωμένου Χαράλαμπου.

Πρόκειται για την μετονομασία της οδού Ελευθερίας, η οποία ξεκινάει από τα νότια της πόλης, περνάει έξω από το Δημοτικό Σχολείο Γαζίου, τέμνει την Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου, συνεχίζει στην δυτική πλευρά της κεντρικής πλατείας Μ. Κατσαμάνη και καταλήγει στην βόρεια πλευρά του Δημαρχείου Μαλεβιζίου.
Το παρών στη σεμνή τελετή, έδωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Κρήτης Κώστας Φασουλάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών Αστερουσίων Γιώργος Επιτροπάκης, ο εκπρόσωπος του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη, Κώστας Κεφαλογιάννης, κάτοικοι του Γαζίου, εργαζόμενοι στο Δήμο Μαλεβιζίου, οι οικογένεια και συγγενείς του αείμνηστου Χαράλαμπου Παγωμένου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τόσο ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, όσο και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στους χαιρετισμούς τους, αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια στην συνεισφορά του Χαράλαμπου Παγωμένου στην ανάπτυξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στο πολύπλευρο έργο που άφησε πίσω του, υπηρετώντας τον πρώην Δήμο Γαζίου και τον νυν Δήμο Μαλεβιζίου από διάφορες θέσεις ευθύνης.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA