Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εκδηλώσεις τιμής για τους Ήρωες Καταδρομείς Ηλία Τούλη και Νικόλαο Καβροχωριανό
Εκδηλώσεις τιμής για τους Ήρωες Καταδρομείς Ηλία Τούλη και Νικόλαο Καβροχωριανό PDF Εκτύπωση
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
Με κάθε επισημότητα και σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκαν και εφέτος οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των Ηρώων Καταδρομέων Ηλία Τούλη στο Μάραθος και Νικολάου Καβροχωριανού στη Μονή.
Παρουσία του Δημάρχου Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκη και στελεχών της Δημοτικής Αρχής, των Βουλευτών Ηρακλείου Σ. Βαρδάκη και Ν. Ηγουμενίδη, του εκπροσώπου του Ευρωβουλευτή Μ. Κεφαλογιάννη, Ν. Χρονάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευρ. Κουκιαδάκη, του Εντεταλμένου Συμβούλου της Περιφέρειας Κρήτης Λ. Βαμβακά, του Προέδρου της ΔΕΠΑΝΑΛ Ν. Αγγελάκη, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων των στρατιωτικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας, συμπολεμιστών των Ηρώων, εκπροσώπων τοπικών φορέων και αρχών, κατοίκων των οικισμών και συγγενών των στρατιωτικών, το Μαλεβίζι απέδωσε τις δέουσες τιμές στα δυο παλικάρια που χάθηκαν στα τραγικά γεγονότα του Ιουλίου του '74 στην Κύπρο.
Μεγάλος «απόντας» από τις δυο τελετές, ο διοικητής των Ηρώων, Βασίλειος Φθενός, ο οποίος κάθε χρόνο αναφερόταν με τον δικό του μοναδικό τρόπο στα γεγονότα της μοιραίας εκείνης αποστολής.
Παράλληλα, στη Μονή, αμέσως μετά την τελετή, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Νεκταρίας Σπυριδάκη «Αθάνατος και Ζωντανός» (εκδ. Όστρια) ένα βιβλίο που μιλάει για τον Νικόλαο Καβροχωριανό.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA