Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου ο Κώστας Μαμουλάκης
Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου ο Κώστας Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018
Τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρό της Κώστα Τριγώνη και τον υπεύθυνο λειτουργίας και ειδικό σύμβουλό του, Γιώργο Τζωράκη. Ο Δήμαρχος είδε από κοντά το ολοκληρωμένο έργο της επέκτασης των ξύλινων βιβλιοστασίων της Βιβλιοθήκης, κάτι που κρίθηκε αναγκαίο προκειμένου να επεκταθεί ο χώρος ταξιθέτησης βιβλίων και τεκμηρίων τα οποία αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς. Παράλληλα ενημερώθηκε από τον Κ. Τριγώνη και τον Γ. Τζωράκη για όλες τις τρέχουσες δραστηριότητες της Βιβλιοθήκης, την πρόοδο της ηλεκτρονικής καταλογογράφησης των βιβλίων, τις τρέχουσες προσκτήσεις βιβλίων από δωρεές και αγορές, καθώς και την ιδιαίτερα αυξημένη επισκεψιμότητα που έχει η Βιβλιοθήκη από πολίτες του Γαζίου και όχι μόνο. 
Αξίζει να τονιστεί το γεγονός, ότι παρά την έλλειψη προσωπικού, η Διεύθυνση της Βιβλιοθήκης έχει φροντίσει έτσι ώστε η σημαντική αυτή δομή πολιτισμού του Μαλεβιζίου, να είναι ανοικτή για το κοινό και απογευματινές ώρες κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Ειδικότερα, το ωράριο λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου είναι:

• Δευτέρα: 12.00 μ - 20.00 μ.μ.
• Τρίτη: 12.00 μ - 20.00 μ.μ.
• Τετάρτη: 8.00 π.μ. - 16.00 μ.μ.
• Πέμπτη : 8.00 π.μ. - 16.00 μ.μ.
• Παρασκευή: 8.00 π.μ. - 16.00 μ.μ.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Η Δημοτική μας Βιβλιοθήκη, αυτό το κόσμημα της γνώσης και του πολιτισμού που μας κάνει υπερήφανους σε όλη την Ελλάδα, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι' αυτό, στον Πρόεδρο της Κώστα Τριγώνη και όλα τα μέλη της επιτροπής, στον σύμβουλό μου, αρχαιολόγο Γιώργο Τζωράκη, καθώς και στα στελέχη της Βιβλιοθήκης, για την καθημερινή τους προσπάθεια. Φυσικά, ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε όλοι μας στους δωρητές της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης, καθώς και στις πολλές εκατοντάδες των συμπολιτών μας που παρά το σχετικά μικρό χρόνο λειτουργίας της, αγκάλιασαν τη Βιβλιοθήκη και έδωσαν ξανά ζωή σε βιβλία, έγγραφα και τεκμήρια πραγματικά σπάνια».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA