Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στα έργα του Φόδελε ο Κώστας Μαμουλάκης
Στα έργα του Φόδελε ο Κώστας Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018
Τα έργα βελτίωσης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Φόδελε, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.
Πρόκειται για έργα αποκατάστασης κοινόχρηστων χώρων εντός του οικισμού, τοποθέτησης κυβόλιθων, διαπλάτυνσης της δημοτικής οδού στην είσοδο του Φόδελε, τεχνικά έργα διευθέτησης της ροής των ομβρίων υδάτων σε σημεία που παρουσιάζεται πρόβλημα, καθώς και τσιμεντοστρώσεις, συνολικού προϋπολογισμού 223.200 ευρώ, με χρηματοδότηση από πιστώσεις του κληροδοτήματος Εμμανουήλ Μελισσείδη.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Με χαρά διαπιστώνω ότι οι σημαντικές αυτές παρεμβάσεις μας στο Φόδελε προχωρούν έντεχνα και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμά μας, βελτιώνοντας τις συνθήκες στον πανέμορφο αυτόν οικισμό. Αναβαθμίζεται έτσι αισθητά το Φόδελε, τα σοκάκια του γίνονται ακόμα πιο γραφικά και προσβάσιμα στους επισκέπτες, ενώ παράλληλα, ικανοποιούμε και τα σχετικά αιτήματα των κατοίκων. Είμαι δε βέβαιος ότι το Φόδελε, που αποτελεί πόλο έλξης για πολλές χιλιάδες ξένων επισκεπτών λόγω και του μοναδικού στην Ελλάδα Μουσείου του Δ. Θεοτοκόπουλου, θα ενισχύσει έτσι ακόμα περισσότερο την αναπτυξιακή του προοπτική.
Η προσπάθειά μας φυσικά συνεχίζεται σε κάθε οικισμό του Δήμου μας και θα ήθελα με την ευκαιρία να συγχαρώ τον Αντιδήμαρχο Θανάση Κύρκο και όλα τα μέλη της επιτροπής του κληροδοτήματος Μελισσείδη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Άρη Σαλούστρο και όλα τα στελέχη της Τεχνικής μας Υπηρεσίας, όπως επίσης τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γιάννη Φακουκάκη και τα μέλη του Συμβουλίου, για το άριστο αποτέλεσμα
».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA