Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Σε καλό κλίμα η συνάντηση Δήμου Μαλεβιζίου & Ηρακλείου με τον ΑΔΜΗΕ για τα Ληνοπεράμματα
Σε καλό κλίμα η συνάντηση Δήμου Μαλεβιζίου & Ηρακλείου με τον ΑΔΜΗΕ για τα Ληνοπεράμματα PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και στελεχών των Δημοτικών Αρχών Μαλεβιζίου και Ηρακλείου, με τον Αντιπρόεδρο του Α.Δ.Μ.Η.Ε. Γιάννη Μάργαρη και στελέχη του Οργανισμού στην Αθήνα.

Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μανώλης Αντωνογιαννάκης, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Κύρκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Τριγώνης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Μαλεβιζίου Μανώλης Γενναράκης, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης και Πέτρος Ινιωτάκης, κατέθεσαν τις προτάσεις τους σχετικά με την απομάκρυνση του ΑΗΣ Ληνοπεραμάτων και την αξιοποίηση της Κορακιάς. Καταθέτοντας και το σχετικό υπόμνημα, κατέστησαν επίσης σαφές ότι η τοπική κοινωνία δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από την πάγια θέση που έχει εκφράσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια η Δημοτική Αρχή και που εστιάζεται στην άμεση μετεγκατάσταση του ΑΗΣ Ληνοπεραμάτων. Μια θέση την οποία ομόφωνα έχουν υποστηρίξει με σχετικές ανακοινώσεις και ψηφίσματα τόσο η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης, όσο και η Περιφέρεια Κρήτης.

Από την πλευρά του ο νέος Αντιπρόεδρος του ΑΔΜΗΕ και οι συνεργάτες του, δεσμεύτηκαν ότι θα μελετήσουν το υπόμνημα, θα ληφθούν υπόψιν οι σχετικές προτάσεις στον σχεδιασμό του φορέα, όπως επίσης και ότι το επόμενο διάστημα, θα επισκεφτούν τον Δήμο Μαλεβιζίου για να δουν και επί τόπου όλα τα δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση, ο Αντιπρόεδρος του ΑΔΜΗΕ τόνισε ότι θα ενημερώνεται η τοπική κοινωνία μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για όλες τις κινήσεις που θα προγραμματιστούν.

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA