Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Επίσκεψη μαθητών Γυμνασίου στη Δημοτική Πινακοθήκη «Μπότης Θαλασσινός» και τον αρχαιολογικό χώρο της Τυλίσου.
Επίσκεψη μαθητών Γυμνασίου στη Δημοτική Πινακοθήκη «Μπότης Θαλασσινός» και τον αρχαιολογικό χώρο της Τυλίσου. PDF Εκτύπωση
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018
Επίσκεψη στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» και τον αρχαιολογικό χώρο της Τυλίσου, πραγματοποίησαν οι μαθητές του Γυμνασίου του οικισμού.
150 περίπου μαθητές, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, περιηγήθηκαν στον χώρο της Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» και ξεναγήθηκαν από τον επιμελητή της ομώνυμης έκθεσης Κώστα Δολαψάκη, ενώ ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Μαλεβιζίου Γιώργος Τζωράκης μίλησε στα παιδιά για τον σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο της Τυλίσου.
Πρόκειται για μια ακόμα οργανωμένη επίσκεψη σε δυο χώρους ιστορίας και πολιτισμού του Μαλεβιζίου, οι οποίοι μαγεύουν κάθε επισκέπτη και δίνουν στην περιοχή ένα ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα στην κατεύθυνση της πολιτιστικής ανάπτυξης. Αυτός είναι και ένας βασικός στόχος της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου, η οποία στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο την ενίσχυση όλων αυτών των δομών, σε όλη τη δημοτική επικράτεια, δίνοντας κίνητρο σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες κάθε ηλικίας, να γνωρίζουν από κοντά την πλούσια ιστορία του Μαλεβιζίου.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA