Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συμμετοχή του Δήμου Μαλεβιζίου στο 7ο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων
Συμμετοχή του Δήμου Μαλεβιζίου στο 7ο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018
Ο Δήμος Μαλεβιζίου θα συμμετάσχει και φέτος στο «7ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής» που διοργανώνεται από τα Επιμελητήρια και τους παραγωγικούς φορείς της Κρήτης στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018.

Για τον σκοπό αυτό και προσκαλεί τις ομάδες και τους παραγωγούς του πρωτογενή τομέα, καθώς και τις μεταποιητικές επιχειρήσεις του Δήμου Μαλεβιζίου που το επιθυμούν, να συμμετέχουν στο σημαντικό για την οικονομία της Κρήτης επιχειρηματικό γεγονός. Μια εκδήλωση που έχει ως στόχο να ενισχύσει τη συνεργασία ξενοδόχων και αγροτών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Κρητικών ξενοδοχείων και της ευρύτερης τοπικής αγοράς από την ντόπια αγροτική παραγωγή, αλλά και να δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της Κρητικής διατροφής.

Υπενθυμίζεται ότι το «7ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής» διοργανώνεται από τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, τις Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης. Το εγχείρημα έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία κατά τα έξι προηγούμενα χρόνια, έχει βραβευθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική αγορά, καθώς έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς ξενοδόχους να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα απ' ευθείας από τους παραγωγούς, χτίζοντας μια οικονομική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές.

Η συμμετοχή στο 7ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ είναι ΔΩΡΕΑΝ αλλά απαιτείται η δήλωση συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 14 Μαρτίου στο Επιμελητήριο
Ηρακλείου. Υπεύθυνη κα Λένα Στεφανουδάκη τηλ: 2810 247034,
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και στο site του Επιμελητηρίου Ηρακλείου:
www.ebeh.gr.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA