Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής
Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018
Αρ. Πρωτ: 2311
Αριθμ. Πρόσκλησης 08
Αγαπητέ συνάδελφε, την Τετάρτη 21-02-2018 και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου, θα γίνει συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΥΡΚΟΣ

 

1. Υποχρεωτική αναμόρφωση (3η) του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2018 με επαναπροσδιορισμό των Ομάδων Εσόδων Ι, ΙΙ και των προβλέψεων μη είσπραξης.
2. Υποχρεωτική αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2018 με ενσωμάτωση του χρηματικού υπολοίπου την 31η Δεκεμβρίου 2017 και την επιχορήγηση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων προς τρίτους. (τέταρτη τροποποίηση)
3. Κατάρτιση Όρων και Σύνταξη Διακήρυξης Δημοπρασίας για την Εκτέλεση του Έργου: «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων & οδών Τσαλικακίου Δήμου Μαλεβιζίου»
4. Κατάρτιση Όρων και Σύνταξη Διακήρυξης Δημοπρασίας για την Εκτέλεση του Έργου: «Διαμόρφωση Πλατείας πρώην Δημοτικού Καταστήματος Κρουσώνα»
5. Κατάρτιση Όρων και Σύνταξη Διακήρυξης Δημοπρασίας για την Εκτέλεση του Έργου: «Εργασίες & προμήθειες εξοπλισμού για τη διαμόρφωση της κεντρικής πλατείας & της παιδικής χαράς Γαζίου»

6. Έγκριση 3ου πρακτικού της επιτροπής διεξαγωγής ηλεκτρονικού διαγωνισμού του Δήμου για την προμήθεια: «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων», διάρκειας δύο ετών.
7. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την εκτέλεση της προμήθειας δάφνινων στεφάνων κατάθεσης σε εθνικές και τοπικές εορτές.
8.
Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας « Φύτευση και Συντήρηση Πρασίνου σε κοινόχρηστους για το έτος 2018».
9. Απόδοση λογαριασμού και απαλλαγή υπολόγου για Χρηματικό Ένταλμα προπληρωμής ποσού 1.109,06 € (με ΦΠΑ 24%), που εκδόθηκε κατά το οικονομικό έτος 2017, για την επέκταση δημοτικού φωτισμού στο Καβροχώρι.

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA