Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής
Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018
Αρ. Πρωτ:1608
Αριθμ. Πρόσκλησης 05
Αγαπητέ συνάδελφε, την Τρίτη 06- 02- 2018 και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου, θα γίνει συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΥΡΚΟΣ


1. Έκθεση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της κατάστασης των εσόδων και εξόδων του Δ΄ τριμήνου οικονομικού έτους 2017 του Δήμου Μαλεβιζίου.
2. Έκθεση απόψεων για την προσφυγή της εταιρείας ΤΣΙΑΝΑΚΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ για τον διαγωνισμό «Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο «ΑΛΜΥΡΟΣ» Δήμου Μαλεβιζίου.
3. Έγκριση 2ου πρακτικού της επιτροπής διεξαγωγής ηλεκτρονικού διαγωνισμού του Δήμου για την προμήθεια: «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων», διάρκειας δύο ετών.
4. Απόδοση λογαριασμού και απαλλαγή υπολόγου για Χρηματικό Ένταλμα προπληρωμής ποσού 7.105,11 € (με ΦΠΑ 24%), που εκδόθηκε κατά το οικονομικό έτος 2017, για τη σύνδεση του γυμναστηρίου Κρουσώνα με το δίκτυο διανομής χαμηλής τάσης , με νέα παροχή ισχύος 55 KVA με αριθμό 54655340.
5. Απόδοση λογαριασμού και απαλλαγή υπολόγου για Χρηματικό Ένταλμα προπληρωμής ποσού 8.572,18 € (με ΦΠΑ 24%), που εκδόθηκε κατά το οικονομικό έτος 2017, για τη σύνδεση με το δίκτυο διανομής χαμηλής τάσης ακινήτου (γηπέδου) στη Δαμάστα, με νέα παροχή ισχύος 35 KVA με αριθμό 54655236.
6. Εξέταση ένστασης της εταιρίας ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΠΙΤΙ (ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ - ΕΠΤΑΜΗΝΙΤΑΚΗ Ο.Ε) κατά του πρακτικού Ι του συνοπτικού διαγωνισμού της προμήθειας «Προμήθεια Δαπέδου τύπου Quick και μπασκετών για το Δημοτικό Σχολείο Κορφών».

 

 

Σχετικά Αρχεία

Αρχείο PDF (41 KB)
Ε.Η.Δ. Πρόσκλησης

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA