Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Μαθητές από την Γερμανία στο Μαλεβίζι
Μαθητές από την Γερμανία στο Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017
Στο πλαίσιο σχετικού Ευρωπαϊκού προγράμματος ανταλλαγής μαθητών, 14 μαθητές του Γυμνασίου Γαζίου φιλοξενούν στην Κρήτη 14 μαθητές από την Γερμανία, με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία, την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου μας.

Πρόκειται για μαθητές από Γυμνάσιο του Μονάχου που διδάσκονται αρχαία Ελληνικά και οι οποίοι επισκέφτηκαν το Δημαρχείο και την Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου, θαυμάζοντας από κοντά τους σπάνιους αρχαιολογικούς θησαυρούς που φιλοξενούνται στο μουσείο.
Τους μαθητές υποδέχτηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ο οποίος τους καλωσόρισε, τους μίλησε για την ιστορία του τόπου μας και τους ευχήθηκε να απολαύσουν αυτό το εκπαιδευτικό ταξίδι. Στην Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου, αρχαιολόγος Γιώργος Τζωράκης μίλησε στα παιδιά για τα εκθέματα, ενώ αμέσως μετά, στους καθηγητές και τους μαθητές προσφέρθηκε δωρεάν ξενάγηση στην περιοχή με το τραινάκι της εταιρείας του Γιώργου Μαυράκη και γεύμα προσφορά του ξενοδοχείου Apollonia στην Αμμουδάρα.

Τους Γερμανούς μαθητές και τους καθηγητές τους, συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μανώλης Παπαδομανωλάκης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Γιάννης Ντουλάκης, ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Δημήτρης Λυδάκης (Καρίκης), ο διευθυντής του Γυμνασίου Γαζίου Αντώνης Χναράκης, οι υποδιευθυντές Μανόλης Μακρογιαννάκης και Άννα Μηλιαρά, καθώς και οι υπεύθυνες καθηγήτριες του προγράμματος Ειρήνη Σφακιανάκη και Σοφία Γιασσάκη.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA