Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Νέα δικηγόρος στο Δήμο Μαλεβιζίου
Νέα δικηγόρος στο Δήμο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017
Ορκίστηκε ενώπιον του Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Γιώργου Μανουσάκη, στελεχών της Δημοτικής Αρχής και υπηρεσιακών παραγόντων, η νέα δικηγόρος του Δήμου Μαλεβιζίου Ελευθερία Βιστάκη.

Η Ελευθερία Βιστάκη επιλέχτηκε έπειτα από ανοικτή πρόσκληση που απεύθυνε ο Δήμος Μαλεβιζίου, μέσα από μια διαδικασία στην οποία συμμετείχαν συνολικά 24 υποψήφιοι δικηγόροι.Η Επιτροπή Αξιολόγησης αποτελούνταν από τον κ. Γιάννη Αλεξανδράκη, Πάρεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους ως Πρόεδρο και μέλη τους εκπροσώπους του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου κ.κ. Κυριάκο Τζωρτζάκη, Φραγκίσκο Λαμπρινό και Μανώλη Βοργιά, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Μαλεβιζίου Θανάση Κύρκο. Αξίζει να τονιστεί ότι η επιλογή της Ελευθερίας Βιστάκη έγινε με ομόφωνη απόφαση της αρμόδιας επιτροπής που αξιολόγησε όλες τις υποψηφιότητες.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης καλωσόρισε την Ελευθερία Βιστάκη στην οικογένεια του Δήμου Μαλεβιζίου και εξέφρασε την πεποίθηση ότι μαζί και με την συνάδελφό της Χριστίνα Κοκκινάκη, θα συμβάλλουν στην ταχύτερη προώθηση των νομικών υποθέσεων του Δήμου.Η Ελευθερία Βιστάκη από την πλευρά της ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να ανταποκριθεί με επιτυχία στα καθήκοντά της.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA