Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Η οδική ασφάλεια στα σχολεία του Μαλεβιζίου
Η οδική ασφάλεια στα σχολεία του Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017
Μια πρωτοβουλία με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα οδικής ασφάλειας, ξεκινάει από τη νέα σχολική χρονιά στο Δήμο Μαλεβιζίου.
Ειδικότερα, σε συνεργασία με τον Γιάννη Λιονάκη, πρόεδρο του Συλλόγου Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α. (Εθελοντικός Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων), τις δ/νσεις εκπαίδευσης, τις σχολικές επιτροπές, τις δ/νσεις των σχολικών μονάδων και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, θα πραγματοποιηθεί μια σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων σε όλα τα σχολεία του Μαλεβιζίου, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια. Για τον σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη με τον Γιάννη Λιονάκη και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, με αντικείμενο την οργάνωση των ενημερωτικών εκδηλώσεων.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α. Γιάννης Λιονάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη για την πρόσκληση και δήλωσε πρόθυμος να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στην προσπάθεια, ενώ ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Το ότι η οδική ασφάλεια είναι πρωτίστως θέμα παιδείας, είναι κοινός αποδεκτό. Με την πρωτοβουλία μας αυτή και την συνεργασία με τον Γιάννη Λιονάκη και τον Σύλλογο Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α. αποσκοπούμε στο να ενημερώσουμε σωστά και υπεύθυνα τα νέα παιδιά του Δήμου μας, την επόμενη δηλαδή γενιά των οδηγών, για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με την ασφαλή οδήγηση. Ευελπιστούμε ότι με αυτές τις ενημερωτικές εκδηλώσεις θα μπορέσουμε να τους δώσουμε να καταλάβουν τους κινδύνους που κρύβονται στον δρόμο και το ότι η ριψοκίνδυνη οδήγηση μπορεί σε κλάσματα του δευτερολέπτου να μετατραπεί σε τραγωδία. Δεν αποσκοπούμε σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσουμε την πολιτεία, πώς θα μπορούσαμε άλλωστε, αλλά οφείλουμε να κάνουμε αυτή την προσπάθεια με την ελπίδα ότι θα συμβάλλουμε - έστω και στο ελάχιστο - στο να πάψουμε να θρηνούμε νέους ανθρώπους στην άσφαλτο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καλό μου φίλο Γιάννη Λιονάκη για την άμεση ανταπόκρισή του και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην προσπάθεια».

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Μ. Αντωνογιαννάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μ. Παπαδομανωλάκης, ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Γ. Ντουλάκης και η Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Α. Φραντζεσκάκη.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA