Τα Καλέσα στο επίκεντρο PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017
Συνάντηση για όλα τα θέματα που απασχολούν τα Καλέσα είχε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με τον Πρόεδρο του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Δημήτρη Λυδάκη και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Αντώνη Βασιλάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα της ανάπλασης του κέντρου των Καλεσών, του κοιμητηρίου, της αγροτικής οδοποιίας και των δρόμων του οικισμού, καθώς και θέματα βελτίωσης της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών του οικισμού.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Τα Καλέσα, αυτός ο πανέμορφος οικισμός δίπλα στην πόλη, αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια με ταχύτατους ρυθμούς. Εμείς ως Δημοτική Αρχή, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του και μέσα από συνεργασίες με την τοπική κοινωνία και συναρμόδιους φορείς, να ενισχύσουμε αυτή την αναπτυξιακή προοπτική. Δεν είναι εύκολη η προσπάθεια, αλλά με μεθοδικότητα και σωστό προγραμματισμό έχουμε καταφέρει αρκετά και σημαντικά πράγματα, ενώ σχεδιάζουμε ακόμα περισσότερα για το μέλλον».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA