Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ξεκίνησαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου
Ξεκίνησαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου PDF Εκτύπωση
Τρίτη 4 Ιουλίου 2017
Με θεατρικό παιχνίδι, χορό, καράτε, μπαλέτο, Hip Hop, θεατρική αγωγή και κιθάρα, από τα μέλη των αντίστοιχων τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου, ξεκίνησαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο κατάμεστο Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου, παρουσιά του Αντιδημάρχου Παιδείας Μανώλη Παπαδομανωλάκη, της Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Άννας Φραντζεσκάκη και του Προέδρου της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφού.
Σήμερα Τρίτη 4 Ιουλίου, στις 21:00, την σκυτάλη παίρνει η θεατρική ομάδα του Λυκείου Γαζίου με μια καλοκαιρινή σάτιρα δυο καθηγητών του Λυκείου Γαζίου, με θέμα... καλοκαιρινό: Η Σούλα και η Κούλα, δύο άσπονδες φίλες ετών 50 συνυπάρχουν στην παραλία. Εκεί συμβαίνουν ιστορίες καθημερινής τρέλας.
Παίζουν οι: Τσουτσουδάκης Αστρινός, Ασημακόπουλος Παναγιώτης, Παντερή Χρυσάνθη, Χρονάκης Γιώργος. Σενάριο - σκηνοθεσία: Ασημακόπουλος Παναγιώτης

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται ως εξής:

Τετάρτη 5/7, ώρα 19:00
Κρητικά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου. Λύρα, μαντολίνο, λαγούτο, αρμόνιο, κιθάρα και Κρητικοί χοροί, από τα μέλη των αντίστοιχων τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Πέμπτη 6/7, ώρα 21:00

Η θεατρική ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, μέσα από θεατρικό εργαστήρι οδηγήθηκε στη συλλογική καλλιτεχνική δημιουργία παρουσιάζοντας την παράσταση «Όλοι στο σκαμνί». Ένα έργο βασισμένο σε κωμικές ιστορίες από δικαστικές αίθουσες των Ν. Τσιφόρου και Δ. Ψαθά σε σκηνοθεσία Δομήνικου Ταβερναράκη.
Παίζουν αλφαβητικά: Βελεγράκη Μαρίνα, Λαμπρινού Ειρήνη, Λεράκη Σέβη, Λιαδάκη Μαρία, Μαραγκάκης Μιχάλης, Μαρκάκη Καίτη, Μπουμπάκη Γωγώ, Πύλια Μαρία, Ραχώνη Βασιλική, Σακαράκης Στράτος, Σωκιανού Ελισάβετ, Χαριτάκη Εύα, Χατζηαντωνίου Γιώργος, Χουστουλάκη Μαρία, Χριστουλάκη Λίτσα. Υπεύθυνη Ομάδας: Αγαθή Μίχου

Παρασκευή 7/7, ώρα 21:00:

Κουκλοθέατρο «Το ασχημόπαπο» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, από την κουκλοθεατρική ομάδα «Κουκλο-Βατώ».

Σάββατο 8/7, ώρα 20:00

1η Συνάντηση Χορωδιών από το Μουσείο Παραδοσιακών Οργάνων «Θύραθεν» με την συμμετοχή των χορωδιών του Συλλόγου Αλατσατιανών Νομού Ηρακλείου με χοράρχη τον Νικόλαο Αντωνακάκη, τη Μικτή Χορωδία Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Αρχανών -Αστερουσίων με χοράρχη την Αργυρώ Ρέππα, τη Μικτή χορωδία παραδοσιακής μουσικής Ι.Ν Οσίας Ξένης και Παναγίας Λαοδηγήτριας Θεσσαλονίκης με χοράρχη τον Χρήστο Μπαρτζόπουλο, την Παραδοσιακή Χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ξάνθης "Αλησμόνητες Πατρίδες" με χοράρχη τον Γιάννη Κατσούλη, τον μουσικό σύλλογος-παραδοσιακή χορωδία ‘'Ιωνια Αηδών'' Ν.Ηρακλείου με χοράρχη την Λένα Χατζηγεωργίου και τη Χορωδία της ενορίας των Αγίων Κωσταντίνου και Ελένης Ηρακλείου ‘'Αναπνοή'' με χοράρχη την Εύα Θανάση.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA