Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνάντηση του Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη με τους Προέδρους και τα συμβούλια των οικισμών
Συνάντηση του Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη με τους Προέδρους και τα συμβούλια των οικισμών PDF Εκτύπωση
Γάζι , 26/01/2017

Με την καθολική συμμετοχή των Προέδρων και των μελών των Τοπικών Συμβουλίων των οικισμών του Δήμου Μαλεβιζίου, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης.
Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι των Οργανισμών του Δήμου και Δημοτικοί Σύμβουλοι, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που άπτονται στην καθημερινότητα των πολιτών, τα σημαντικά έργα υποδομών και ανάπτυξης που βρίσκονται σε εξέλιξη και που προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα, καθώς και επί μέρους προβλήματα κάθε οικισμού.

Ο Δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης εξήρε το έργο των Προέδρων και των μελών των Συμβουλίων, δεσμεύτηκε ότι θα παραμείνει στο πλευρό τους για κάθε θέμα που απασχολεί τις τοπικές Κοινότητες και σε δηλώσεις του τόνισε: «Πραγματοποιήσαμε μια ακόμα άκρως εποικοδομητική συνάντηση με τους εκπροσώπους των οικισμών του Δήμου μας, τους αφανείς ήρωες της καθημερινότητας του Μαλεβιζίου. Τους συμμάχους μας στην μάχη της βελτίωσης της ποιότητας ζωής στον τόπο μας, τους συμπαραστάτες κάθε προσπάθειας, αλλά και τους κριτές της Δημοτικής Αρχής, τα στελέχη που με τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους μας βοηθούν να βελτιωθούμε.
Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τις Τοπικές Κοινότητες άριστη και με αυτές τις προϋποθέσεις, θα μπορέσουμε να πετύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Μαλεβιζίου. Άλλωστε, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, Δημοτική Αρχή και Τοπικές Κοινότητες βρίσκονται στην ίδια πλευρά και απέναντί μας, έχουμε μόνο τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.
Θα ήθελα με την ευκαιρία να συγχαρώ για μια ακόμα φορά όλες και όλους τους συνεργάτες μας στις Τοπικές Κοινότητες και να ευχηθώ να είναι πάντα υγιείς, δυναμικοί και δραστήριοι, για να συνεχίσουν την πολύ καλή δουλειά που κάνουν στον τόπο μας».

 

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA